Take a fresh look at your lifestyle.

Casele de marcat de la Kaufland sunt pentru babele obsedate de păcănele sau de Loteria Bonurilor Fiscale?

1

kauf-manasturÎn primul rând, textul de mai jos nu este un pamflet, deși este la rubrica Pamflet. Este o opinie personală, exprimată liber, dar încadrată la Pamflet pentru a se diferenția de restul știrilor.

Se face ora 18.00 și ca tot omul mă pornesc să cumpăr d-ale gurii, în cazul meu de la Kaufland, din Mănăștur. Cumpăr pentru cină ce îmi trebuie, mai iau și o bere și iau direcția caselor de marcat. Aleg una dintre benzi unde, cei drept, era plină, dar era doar o clientă. O să-i spun babă în acest material.  M-am gândit că am tras lozul norocos și scap repede.

Mai butonez una alta pe telefon, mai un like pe Facebook, dar dintr-o dată îmi dau seama că în spatele meu se mai așează o domnișoară, iar produsele babei nu păreau să scadă cantitativ de pe bandă.

Stau și mă uit, îmi dau seama repede că nu caserița este de vină. Nu caserița se mișcă ca moartea.

Baba își luase o grămadă, nu exagerez, de plicuri cu zahăr vanilat, praf de copt și alte produse. Dar nu, nu asta era marea problemă. Am aflat repede că bătrânica, sprintenă de altfel și cu nasul pe sus, cerea bon pentru fiecare produs în parte.

Între timp, în urma mea se mai poziționează și alți oameni. Prins între baba care îi dădea câte un leu caseriței, ca la păcănele să mai joace o tură, și oamenii așezați la coadă în urma mea, nu aveam cum să ies din rând.

Și stăteam și mă uitam cum baba număra bonurile, număra banii și mai dadea un leu caseriței. Angajata Kaufland s-a pliat cerințelor femeii și la fiecare bon scos trebuia să deschidă casa și să-i dea acesteia rest.

Distracția a durat mai bine de 30 de minute. Asta în condițiile în care la celelalte case nu se stătea mai mult de 5-7 minute.

Ce nu am înțeles eu: bătrânica făcea antrenament cu nervii noștri și ai caseriței, schimba banii sau aduna bonuri pentru Loteria Bonurilor Fiscale?

Îmi cer scuze față de doamnele cu o vârstă respectabilă și asta pentru că pe cea din Kaufland am făcut-o babă, dar era nesuferită.

Seara când se întorc oamenii obosiți de la muncă tu te duci în ditai hipermarketul să îți cumperi 100 de produse și să ceri bon pentru fiecare în parte?

Păi, în timpul zilei ce ai făcut?

Ce am exprimat în materialul de mai sus NU este o exagerare, e o întâmplare nefericită și sper să nu aveți bafta de a vă întâlni cu ea, cu baba, la Kaufland.

Citește și
1 Comentariu
  1. casier Kaufland spune

    Eu lucrez la Kaufland, la casa și exact așa se întâmplă! Sau stau și s e uita la mine pana îi scanez toate produsele , și eu le pun pe toate gramada pe masa , și după ce îmi da banii, îi dau bonul și restul și sta și se uita pe bon fără sa își ia produsele de pe masa , și dacă o rog frumos sa le ia pt ca nu pot sa îi fac la Clint marfa spune ca sunt prost educata ca nu respect o femeie bătrână

SPUNE CE CREZI

Adresa de email nu va fi publicata