Take a fresh look at your lifestyle.

Ce bonus oferă Winbet noilor clienți?

0
Conținut oferit de: Partener extern. 

Winbet este o casă de pariuri relativ recent intrată pe piața din România. Winbet este prezentă atât în mediul offline prin cele 12 săli de joc și 15 agenții de pariuri, cât și în mediul online. Majoritatea locațiilor stradale sunt amplasate în București. Acestea ies în evidență prin prezența jackpoturile care se acordă în fiecare seară. Winbet deține o licență activă până în 2028.

Platforma Winbet

Atunci când accesezi platforma Winbet vei fi surprins de interfața acestuia care este una modernă și care este adaptată special pentru monitoare de tip wide. Prima pagină care îți va apărea este secțiunea de cazino, deoarece Winbet se axează mai mult pe partea de cazino.

Din acest motiv, oriunde ai naviga pe platformă, vei vedea în partea de sus a paginii jackpoturile EGT. De asemenea, interfața Winbet este una intuitivă și din 2-3 clickuri poți ajunge oriunde ai nevoie.

Oferta sportivă Winbet conține aproximativ 10 sporturi. Winbet excelează prin oferta pe eSports. Dacă ești un fan al sporturilor electronice, atunci secțiunea de pariuri pe acestea de la Winbet te va surprinde plăcut. În ceea ce privește pariurile live, Winbet se clasează în topul caselor de pariuri. Vei găsi în orice moment opțiuni destule pe care să pariezi. Un dezavantaj este faptul că Winbet nu oferă un serviciu de live streaming.

Bonusuri de bun venit

Bonusurile de bun venit sunt un criteriu foarte important pentru jucători și pariori atunci când vorbim de gambling online. Winbet se clasează și din acest punct de vedere în topul caselor de pariuri. Bonusul de bun venit de la Winbet constă în 100% până la 2000 RON, acesta fiind cu mult peste ceea ce oferă piața din România în prezent.

Bonusul de bun venit se acordă pe durata primelor 3 depuneri prin intermediul cod bonus Winbet și se acordă doar în platformă de cazino, nu și la pariuri. Pe lângă bonusul de bun venit, Winbet vine și cu o ofertă de promoții zilnice deloc de trecut cu vederea. La Winbet există bonusuri zilnice, hot deals, cashpay și chiar un bonus dedicat zilei tale de naștere, lucru care le acordă o stea în plus în rândul jucătorilor.

Bonus fără depunere noilor utilizatori

Winbet este printre puținii operatori de cazinouri din România care oferă un bonus fără depunere noilor utilizatori. Bonusurile fără depunere sunt cu siguranță un atu deoarece ai șanse de câștig fără a risca nimic. Winbet oferă noilor clienți 50 rotiri gratuite la slotul Shining Crown fără a fi nevoie de o depunere.
Tot ce trebuie să faci este să accesezi platforma de cazino Winbet, să te înregistrezi, să îți verifici contul și apoi să îți verifici identitatea. Acest lucru se realizează prin încărcarea unui document de identitate în secțiunea Profit-Verificarea documentelor. Odată ce documentele tale au fost verificate de către un operator Winbet, vei primi în cont cele 50 rotiri gratuite la Shining Crown.

Câștigurile provenit atât din bonusul fără depunere, cât și din bonusul de bun venit, sunt acordate sub formă de bani bonus. Pentru a transforma banii bonus în bani reali, trebuie să îndeplinești condițiile de rulaj.

Citește și
SPUNE CE CREZI

Adresa de email nu va fi publicata