Take a fresh look at your lifestyle.

Ce fel de rafturi metalice se potrivesc depozitului tău?

0
Conținut oferit de: alfalogistik.ro.

Pentru a te bucura de un spațiu de depozitare organizat și bine gestionat, rafturile metalice îți vor fi de mare ajutor în depozitul tău. Acestea reprezintă cea mai bună soluție, grație calității superioare, durabilității, versatilității în asamblare și prețurilor accesibile.

Tipuri de rafturi metalice care nu trebuie să-ți lipsească din depozit

Ghidându-te necesitățile depozitului tău, există pe piață o gamă largă de rafturi metalice industriale dintre care poți alege.

Optează pentru rafturi metalice ușor de montat, compuse din rame și polițe. Pentru depozitarea mărfurilor cu sarcină și volum mic, alege rafturi metalice cu poliță clip sau fixă. În funcție de lucrurile pe care dorești să le depozitezi pe polițe, dar și de greutatea lor, alege polițe de tip S100 pentru o portanță de 100 kg, MS 230 – 230 kg sau MS 330 – 330 kg. Dacă dorești să folosești rafturile metalice pentru depozitarea dosarelor, bibliorafturilor sau cărților, optează pentru rafturi metalice speciale pentru arhivă, cu o portanță pe poliță până la 100 kg, o suprafață zincată sau vopsită în câmp electrostatic. Pentru depozitarea mărfurilor cu volum și sarcină mari, optează pentru rafturile metalice industriale, cu portanță pe poliță de până la 600 kg. Rafturile metalice dotate cu o serie de console sunt ideale pentru depozitarea mărfurilor lungi, precum țevi, tuburi, șine din plastic. Acestea au o portanță pe consolă de până la 220 kg, respectiv 535 kg, în funcție de modelul ales. Datorită unei construcții rigide, rafturile metalice cu console pot fi echipate atât cu polițe, cât și cu traverse și cârlige, în funcție de preferințe. 

Pentru depozitarea pieselor cu o greutate și gabarit mare, alege rafturi speciale cu polițe mobile. În categoria rafturilor speciale, vei regăsi platforme metalice, rafturi compacte cu console mobile acționate de la manivelă, sistem de depozitare modular de tip boxă pentru depozitarea pieselor lungi, rafturi cu polițe robuste pentru depozitarea tablelor, sculelor și matrițelor. Rafturile speciale cu polițe mobile sunt robuste, asigură o extracție ușoară, 100%, având o capacitate portantă până la 3000 kg, respectiv 5600 kg, în funcție de modelul ales. 

În cazul mărfii paletizate, o soluție potrivită pentru depozitare, o reprezintă rafturile metalice pentru depozitare marfă paletizată. Alege rafturi pentru paleti, pentru depozitarea mărfurilor paletizate pe europaleți. Capacitatea portantă pe poliță este de de 5500 kg. Poți opta și pentru un sistem de rafturi europaleți, pentru depozitarea mărfurilor paletizate, cu o înălțime cuprinsă între 1213 mm și 12185 mm. 

Beneficiile achiziționării unor rafturi metalice industriale

Dacă ai decis achiziționarea unor rafturi metalice industriale pentru amenajarea depozitului tău, trebuie să știi că acestea îți aduc numeroase beneficii: ai acces ușor la marfă, sunt ușor de asamblat, sunt extrem de durabile și suportă sarcini grele. 

Un raft metalic industrial, deși necesită asamblare chiar în depozit, este ușor de îmbinat. În cazul în care consideri că nu te pricepi să le asamblezi, poți apela cu încredere la firma care-ți livrează rafturile, întrucât la cerere, contra-cost, echipa de montaj se va ocupa de fixarea și asamblarea pieselor. 

Datorită structurii și formei rafturilor, ai acces ușor la marfa și lucrurile depozitate pe raft. Vei avea o vizibilitate bună asupra produselor și le vei putea manipula cu ușurință.

Confecționate din materiale de calitate, certificate internațional, rafturile metalice industriale sunt rezistente și pot rezista sarcinilor grele. De asemenea, au un design versatil, polițele mobile putând fi plasate pe raft în funcție de necesitățile tale. 

Citește și
SPUNE CE CREZI

Adresa de email nu va fi publicata