Take a fresh look at your lifestyle.

Ce mai captură de lemne tăiate ilegal! Mai mare amenda ca valoarea lemnelor!

0

transport-lemnePolițiștii clujeni au confiscat material lemnos, în valoare de peste 1.000 lei, în urma unor controale pentru combaterea delictelor silvice. Un bărbat a fost sancționat contravențional cu amendă de 2.000 lei.

La data de 14 noiembrie, polițiștii din cadrul Inspectoratului de Poliție Județean Cluj – Secția 8 Poliție Rurală Huedin, cu sprijinul Ocolului Silvic Mărgău, au acționat pentru prevenirea și sancționarea faptelor ilicite care aduc atingere fondului forestier.

În acest context, a fost identificat, pe un drum forestier de pe raza localității Mărgău, un bărbat de 47 de ani, care a transportat material lemnos cu o remorcă, tractată de un tractor forestier.
Conducătorul auto, din localitatea Mărgău, nu a putut să prezinte documente de proveniență pentru cei aproximativ 6 metri cubi de material lemnos, în valoare de circa 1.300 lei, transportați.

Bărbatul a fost sancționat contravențional cu amendă de 2.000 lei, iar materialul lemnos a fost confiscat, conform prevederilor Legii 171/2010.

Polițiștii continuă acțiunile pentru combaterea faptelor antisociale.

Citește și

SPUNE CE CREZI

Adresa de email nu va fi publicata