Take a fresh look at your lifestyle.

Ce să alegi la pariuri fotbal în 2022?

0
Conținut oferit de: Partener extern.

Atunci când vine vorba despre pariuri sportive, fotbalul ocupă locul fruntaș, indiferent de sezon sau an. Cum anul acesta vom avea multe meciuri de urmărit, atât în ligile naționale, cât și în întreceri internaționale sau la campionatul mondial, tot ce îți rămâne de făcut este să alegi varianta de joc pe care o consideri norocoasă și să joci online pe cea mai potrivită platformă de pariuri fotbal.

Anul trecut a fost un an extrem de aglomerat. După ce debutul pandemiei a dus la amânarea mai multor întreceri, acestea au fost reprogramate și inserate printre competițiile din 2021.

Dacă luăm în calcul faptul că spre sfârșitul anului ne așteaptă Campionatul Mondial din Qatar, cu siguranță și acest an va fi unul care se anunța destul de interesant din punct de vedere al competițiilor și întrecerilor din fotbal.

Pe ce poți paria în fotbal în 2022?

Dacă îți plac meciurile mari și vrei să pariezi pe cele mai importante partide, anul acesta vei putea analiza și pune bilete pe:

1. Meciurile din ligile naționale

Fie că este vorba despre liga engleză, franceză, spaniolă, germană sau națională, în prima jumătate a anului vei avea de urmărit finalul campionatelor și evident cele mai importante meciuri de ligă din an.

2. Meciuri din Champions League

Întrecerile din Champions League au început din septembrie și se vor încheia în mai cu finala de pe „Krestovsky Stadium” din Saint Petersburg.

3. Întrecerile din Europa League

Tot din septembrie au putut fi urmărite și meciurile din Europa League. Ele continua în 2022. Finala este programată pe „Ramón Sánchez Pizjuán”din Sevilla, Spania, pe data de 18 mai.

4. Meciurile din Conference League

Este o competiție extrem de interesantă, la care participă atât echipe mici, cât și echipe mari. Este o întrecere în care șansele sunt egale pentru toți și nu este exclus să existe surprize.

5. Meciurile din Cupa Mondială

Evenimentul fotbalistic al anului, ce va reuni cele mai puternice echipe din lume este așteptat ca întotdeauna cu mari emoții și dorința de a da tot ce e mai bun.  Lupta pentru calificări este încă în desfășurare și va însuma sute de meciuri de mare valoare. Nu ai cum rata un astfel de campionat fotbalistic.

Care este platforma pe care poți paria online în cele mai speciale condiții?

Una dintre platformele cu cele mai bune condiții, cu tradiție și servicii unice pe piață este Betfair. Este licențiată în țara noastră și oferă tuturor pariorilor opțiuni foarte variate de joc. Printre beneficiile oferite utilizatorilor menționăm:

  • bonusuri consistente de joc
  • un payout foarte bun
  • accesibilitate maximă

cote actualizate în permanență

  • ponturi și sfaturi de la profesioniști
  • opțiunea de betting exchange.

Pentru a putea juca pe această platformă trebuie să-ți deschizi un cont. Activarea acestuia va fi posibilă doar după atașarea unor documente oficiale. Acestea sunt obligatorii pentru siguranța jocului și a verifica dacă acest cont aparține unei persoane care are peste 18 ani. Pariurile implică riscuri, joacă doar sume pe care îți permiți să le pierzi.

Citește și
SPUNE CE CREZI

Adresa de email nu va fi publicata