Take a fresh look at your lifestyle.

Ce sa faci ca să eviți pierderile la limită la pariuri

0
Conținut oferit de: Partener extern. 

Tentația de a pune multe selecții pe un bilet la pariuri este mare, pentru că Sportingbet și celelalte agenții online au oferte bogate, cu multe meciuri ce par sigure. În plus, și cota este direct proporțională cu numărul de pronosticuri dintr-un pariu.

Biletele de tip acumulator presupun, însă, câteva riscuri pe care este bine să le iei în considerare. Unul dintre ele este dezamăgirea produsă de situația în care pariul este pierdut din cauza unui singur meci. Este foarte neplăcut să pierzi la limită, mai ales dacă ai multe selecții pe respectivul bilet.

Din fericire, există câteva practici prin care poți evita acest scenariu. Iată ce poți face:

Folosește-te de liniile asiatice

În trecut era mai greu să eviți pierderile limită la pariuri, pentru că piețele din ofertele agențiilor erau limitate. Acum, posibilitățile sunt mult mai variate, un singur meci având chiar și peste 1.000 de opțiuni de pariere. Printre ele se află liniile asiatice, prin care obții returnarea mizei în cazul în care pronosticul nu este câștigător.

Handicapurile asiatice pentru rezultat final, dar și totalurile asiatice pentru goluri îți permit să joci acoperit. În loc să mizezi pe FC Hermannstadt vs U Cluj 2, la o cotă de 3.20, mai bine pui pe bilet selecția „U Cluj 0 handicap asiatic”, care are cota de 2.35. În felul acesta, dacă partida se termină la egalitate, pronosticul primește cota 1.00, iar cota finală a biletului este produsul cotelor celorlalte selecții. La fel, în locul selecției „peste 2.5 goluri” (cotă 2.40), poți opta pentru „peste 2 goluri total asiatic” (cotă 1.80). Dacă se înscriu numai două goluri, selecția primește cota 1.00.

Plasează bilete în sistem

Pariurile în sistem reprezintă o altă cale „bătătorită” prin care poți evita pierderea biletelor cu mai multe selecții. După ce adaugi toate pronosticurile, ai posibilitatea să dai click pe tab-ul „Sistem”, din meniul biletului virtual și să îți alegi marja de eroare.

De exemplu, poți face un bilet cu patru selecții din SuperLiga României: CFR Cluj vs FC Botoșani 1; FC Hermannstadt vs U Cluj X; Farul vs Universitatea Craiova 1X și Oțelul vs FC Voluntari sub 2.5 goluri. Dacă alegi sistem 3/4, atunci ai un câștig chiar dacă unul dintre pronosticuri este greșit. Este și mai bine dacă pe biletele sistem joci numai linii asiatice.

Analizează cu atenție meciurile

Pariurile sportive fac parte din categoria jocurilor de noroc, dar nu se compară cu sloturile sau cu ruleta. Acolo nu ai niciun control asupra rezultatului pariului. În schimb, deznodământul unui eveniment sportiv poate fi anticipat, într-o oarecare măsură, pe baza rezultatelor anterioare înregistrate de echipele implicate și prin interpretarea informațiilor la zi despre motivație, absenți, atmosfera din vestiar etc.

Dacă analizezi cu atenție maximă fiecare meci de pe bilet, atunci este o probabilitate mare ca selecțiile să fie toate câștigătoare, mai ales dacă te menții într-o marjă realistă pentru cotele selecțiilor, de 1.40 – 1.70.

Citește și
SPUNE CE CREZI

Adresa de email nu va fi publicata