Take a fresh look at your lifestyle.

Ce se petrece? Încă un bărbat găsit spânzurat într-o pădure din Cluj. Este al nouălea caz de sinucidere în acest an

0

politia-nu-trecetiO altă descoperire macabră trebuie să cerceteze oamenii legii și medicii legiști din Cluj. Totul după ce un bărbat de 48 de ani, din comuna clujeană Dăbâca, a fost găsit spânzurat în pădurea din localitatea Luna de Jos. Este al nouălea caz de sinucidere din acest an, în județul Cluj.

Potrivit Inspectoratului pentru Situații de Urgență Cluj, descoperirea macabră a fost făcută în jurul orei 18.00, la marginea pădurii din Luna de Jos.

Anchetatorii au stabilit că bărbatul de 48 de ani a fost dat dispărut în urmă cu câteva zile, iar acum găsit fără viață.

Cel care l-a găsit pe clujean spânzurat este chiar cumnatul acestuia. După ce a sunat la 112, la locul indicat s-au deplasat medicii legiști, procurorii și polițiștii.

Din primele informații, spun anchetatorii, pe cadavru nu au fost găsite urme de violență, iar asta duce spre sinistra ipoteză a sinuciderii.

Cadavrul clujeanului de 48 de ani a fost transportat la morgă, unde medicii legiști trebuie să afle de ce și cum și-a pus capăt zilelor.

Iată doar trei exemple răsunătoare de suicid la începutul anului 2015:

1. Un cunoscut medic din Cluj-Napoca s-a SPÂNZURAT! Avea probleme cu legea

2. Studentă găsită spânzurată într-un apartament de pe Calea Moților

3. La 26 de ani s-a spânzurat în Pădurea Baciu! Motivul pentru care și-a luat viața i-a îngrozit pe părinții tânărului

Citește și

SPUNE CE CREZI

Adresa de email nu va fi publicata