Take a fresh look at your lifestyle.

Ce tip de suprafață să alegi în amenajarea terenurilor multisport pentru garanția rezultatelor de performanță?

0
Conținut oferit de: gazonsportiv.ro.

Gazonul sintetic s-a dovedit de-a lungul timpului o idee inspirată pentru amenajarea spațiilor exterioare. Fie că este vorba despre grădini, terase, curți, fie despre design-ul terenurilor sportive, cert este că, gazonul sintetic a devenit demult o opțiune viabilă pentru estetica spațiilor exterioare.

Gazonul sintetic, lux sau alternativă economică?

Te-ai întrebat vreodată de ce gazonul artificial și-a dobândit atâta popularitate în defavoarea suprafețelor naturale? Hai să aflăm direct de la cunoscători care sunt principalele avantaje ale gazonului artificial pe care iarba naturală nu a reușit să le egaleze.

  • Întreținere facilă

Întreținerea unui gazon artificial nu are nevoie de operațiuni speciale, echipamente și consumabile dedicate. Tot ce trebuie să faci ca să menții aspectul optim al gazonului, se limitează la perierea efectuată în mod regulat și eliminarea zăpezii în sezon.

  • Eliminarea nevoii de irigare

Opțiunea privind instalarea gazonului sintetic scade automat cheltuielile la factura de apă. Făcând o comparație, iarba naturală necesită sisteme de irigare practice, o cantitate optimă de apă, plus operațiuni suplimentare pentru a-i păstra aspectul proaspăt și sănătos în fiecare anotimp.

Gazonul artificial, un ‘’must-have’’ pentru sportivii care doresc performanță.

Inițiativa de amenajare gazon pregătește condițiile optime pentru desfășurarea activităților sportive precum fotbal, tenis și altele. Gazonul sintetic se remarcă prin rezistență la intemperii, secetă și utilizare intensă.

  • Elimină riscul de accidente

Gazonul sintetic face față cu succes atât intemperiilor, cât și secetei. Astfel, jocurile se pot derula ca întotdeauna, fără să existe riscul acumulărilor de apă după ploaie, noroi, sau iarbă uscată, adică acei factori care ar putea cauza accidentări în timpul sportului.

  • Îmbunătățește rezultatele sportive

Sănătatea gazonului natural este condiționată de o serie de reguli care necesită atenție, experiență și mai ales costuri majore. În schimb, dacă un gazon sintetic este întreținut corespunzător, poate servi ca suport pentru meciuri și antrenamente peste un deceniu.

  • Se poate monta pe orice suprafață

Amenajarea unui gazon cu iarbă sintetică atinge mărimea rezultată a trei terenuri cu gazon natural și poate fi utilizat pentru o marjă numeroasă de activități sportive.

Grație tehnologiilor de ultimă generație, piața pune la dispoziția doritorilor game diversificate de modele noi și optimizate de gazon artificial, care să asigure utilizatorilor o experiență cât mai plăcută la un raport calitate-preț echitabil.

Citește și
SPUNE CE CREZI

Adresa de email nu va fi publicata