Take a fresh look at your lifestyle.

Cea mai ușoară măsură preventivă pentru clujeanul care și-a accidentat intenționat ginerele

0

Bărbatul în vârstă de 72 de ani, din Valea Drăganului, acuzat că și-a accidentat intenționat ginerele, în vârstă de 46 de ani, a fost inițial reținut. În cursul zilei de duminică acesta trebuia să fie dus în fața unui judecător de drepturi și libertăți din cadrul Judecătoriei Huedin, potrivit unor surse, cu propunere de arestare preventivă. Numai că această procedură nu a fost îndeplinită, scrie INFOHuedin.ro.

Procurorul de caz, cel care a încadrat fapta în lovire și alte violențe, a decis că bărbatul de 72 de ani nu trebuie dus în fața unui judecător de drepturi și libertăți. Magistratul din cadrul Parchetului de pe lângă Judecătoria Huedin a dispus prin ordonanță plasarea agresorului în control judiciar. În traducere, este în libertate numai că trebuie să facă periodic vizite la Poliție.

Încadrarea faptei pe o infracțiune ușoară coroborată cu cea mai ușoară măsură preventivă lasă semne de întrebare. Asta în condițiile în care clujeanul de 72 de ani are un fiu care lucrează în Poliție.

Din cercetări a reieșit că bărbatul de 72 de ani a dat cu mașina intenționat peste ginerele său și l-a rănit grav. Cu toate acestea, procurorul nu a reținut tentativa de omor, ci lovire și alte violențe.

Magistratul procuror are motivarea perfectă pentru măsura ușoară dispusă și anume vârsta înaintată a inculpatului.

Citește povestea accidentului și vezi imagini dând click AICI.

Citește și

SPUNE CE CREZI

Adresa de email nu va fi publicata