Take a fresh look at your lifestyle.

Cele mai bune seriale care se petrec în Las Vegas

0
Conținut oferit de: Partener extern.

Urmează cumva să ai seară liberă și preferi să te relaxezi cu o bere rece în loc să mai găsești încă altceva de făcut prin casă? Ne-am gândit că dacă tot îți vorbim mereu despre jocurile de noroc și despre secretele acestei industrii, ar trebui să venim spre tine și cu o serie de recomandări pentru cele mai bune seriale care au în prim-plan viața de noapte, de gambling sau viața agitată din Las Vegas. Iată care sunt cele mai bune seriale pe care le vei putea urmări pentru a simți atmosfere Vegasului.

Caesars Challenge

Provocarea lui Cezar așa cum poate fi tradus foarte explicit acest show de televiziune nu era doar un simplu spectacol TV unde pasionații de sloturi puteau afla informații despre jocurile disponibile în cazinourile din Vegas. Lăsând Shining Crown la o parte, Caesars Challenge nu este doar despre jocuri de noroc, dar este și despre cultură generală. Show-ul a fost o capodoperă la vremea lui, iar asta se poate vedea chiar și în modul în care este prezentat în fața telespectatorilor. Gazda show-ului este un jucător de fotbal, Ahmad Rashad.

Ce se întâmplă în acest spectacol este că totul se desfășoară sub forma unui concurs la care participă 3 pretendenți. Fiecare rundă este constă în răspunderea la anumite întrebări de tip trivia. Jucătorul care ajunge la final cu cea mai mare sumă de bani este și cel care va fi declarat câștigător. Ceilalți doi vor fi recompensați doar cu premii de consolare. Aceste premii sunt cine luxoase la restaurante din Vegas sau alte experiențe unice.

Vega$

Vega$ este unul dintre cele mai bune filme create vreodată de către Aaron Spelling. În 20 de ani de muncă intensă, acesta a reușit să producă foarte multe pelicule și titluri de film demne de invidia tuturor. The Love Boat, Dynasty și Vega$ sunt doar 3 dintre ele. Cel din urmă a fost lansat pentru prima dată în anul 1978, iar acțiunea se desfășoară în jurul unui detectiv particular care trăiește din realizarea de investigații.

Dan Tanna, pe numele său, detectivul ar fi acceptat tot felul de cazuri începând de la fraude financiare până la crime. De această dată, el este angajat chiar de către patronul unui cazino destul de mare să înceapă o investigație. Așadar, merită să vezi filmul pentru că pe parcursul acțiunii se întâmplă foarte multe lucruri care te vor surprinde.

CSI

CSI este un serial celebru care a reușit să ajungă pe toate ecranele din toată lumea. Serialul a scos pe bandă rulantă mai bine de 337 de episoade individuale, timp de 15 ani începând din anii 2000 și până în 2015. CSI, adică Crime Scene Investigation este un serial care se concentrează în totalitatea pe acțiunile și procesul prin care trece o echipă de investigație din departamentul de criminalistică. Aceștia au tot felul de cazuri pe care le rezolva cu mai mult sau mai puțin ajutor.

Fiecare episod este legat de o nouă crimă, un nou caz și un nou proces prin care echipa de criminaliști îl rezolvă până la finalul cazului.

Las Vegas

5 sezoane pline de întâmplări cool, mult amuzament și o acțiune care te făcea să stai lipit de ecranul televizorului. Las Vegas este un serial care a rulat pe NBC începând din anul 2003 și până în 2008. Ceea ce este foarte interesant la acest serial este punctul din care vei reuși să privești industria din Vegas, dar mai ales oamenii care fac parte din ea. Acțiunea îi are în centrul atenției pe cei care compun echipa de organizare și administrare unei clădiri de hotel și cazino.

Există totuși câteva lucruri care vor face serialul să îți ofere tot mai multe motive pentru a continua să urmărești. Personajul principal este un fost ofițer CIA care acum este la cârma echipei de operațiuni din cazino.

Lucky

Deși a avut un singur sezon, care a rulat în anul 2003, Lucky a lăsat foarte mulți fani dezamăgiți sau cel puțin i-a lăsat cu dorințe foarte mari pentru a vedea mai mult Serialul spune povestea unui om dependent de jocuri de noroc care ajunge să își piardă casa, mașina, soția, familia și toți banii din cauza adicției lui pentru jocuri de noroc. Serialul spune o poveste care merită urmărită deoarece se pot extrage foarte multe momente importante ce țin de viața noastră de zi cu zi.

Personajul principal se află într-o situație deplorabilă, dar singura soluție pe care o vede este să continue să joace jocuri de noroc până când recuperează toate pierderile.

Concluzie

Filmele, serialele și show-urile care au la bază acțiunea și toate întâmplările ce au loc în Vegas sunt extrem de plăcute pentru ochii privitorilor. Cu toate acestea, ele spun de obicei povestea unui oraș unde banii nu stau niciodată foarte mult alături de tine. Este important să înveți ceva din toate aceste show-uri. Vizionare plăcută!

Citește și
SPUNE CE CREZI

Adresa de email nu va fi publicata