Take a fresh look at your lifestyle.

Cele mai bune sfaturi care te fac mai norocos în cazino

0

Deja foarte mulți oameni și jucători de cazino ajung să ne citească și să ne urmeze sfaturile în materie de metodologie în ceea ce privește jocul la cazino. În rândul jucătorilor începători nu este foarte mult echilibru în ceea ce privește abordarea complexității unui cazino, deci sfaturile vor fi foarte bine primite de către aceștia. În același timp, există și jucători care se bazează doar pe noroc, dar care și încearcă să își crească șansele de câștig.

Cheltuiește puțin, câștigă mai mult

Când tragi linie și faci totalul, chiar și după o sesiune lungă sau o sesiune scurtă, indiferent dacă ai avut rotiri gratuite betano bonus fără depunere sau pur și simplu ai jucat o sesiune normală? Concluziile se trag atunci când ești la finalul partidei și poți vedea cu câți bani ieși pe ușa cazinoului. Deci cu cât vei juca mai mulți bani la pariuri sau la jocurile din cazino, cu atât vei risca mai mult și vei crește șansele ca la sfârșitul partidei să pleci cu mai puțini bani în buzunar.

Ce să faci? Pariază mai puțin. Nu uita că agențiile de pariuri nu vor ca tu să pariezi mai mult sau să pui orice ban din buzunar pe acele pariuri pe care tu le consideri câștigătoare. Casele de pariuri vor ca toți pariorii să parieze 50% pe un pariu și 50% pe celălalt. Astfel, jumătate din toți banii pariați vor rămâne casei.  Tu ar trebui să pariezi cât mai puțin și cât mai eficient în timp ce îți satisfaci nevoia de a paria.

De exemplu, poți încerca să compari același pariu la mai multe agenții pentru a putea vedea unde ai șanse mai mari și unde banii tăi merită pariați mai mult. Dar principiul de pariat mai puțin se aplică pentru orice sesiune. Câteodată chiar este recomandat să te oprești și să renunți la pariuri. Măcar știi că acei bani îți vor rămâne.

Joacă la un ritm mai lent

Dacă nu vrei ca banii să îți zboare din buzunare, ar trebui să tragi fermoarul. Un sfat foarte practic și util pentru jucătorii care sunt mai energici la masa de joc și care iau mereu decizii impulsive ar fi ca jocul acestora să fie mai lent și să se desfășoare într-un cadru mai organizat, la un ritm care să te mențină calm din punct de vedere al temperamentului, să nu îți consume banii în câteva minute și să îți ofere și ocazia de a te bucura de experiența unui cazino.

De exemplu, dacă simți că la o masă de Blackjack ai risipit prea mulți bani într-un timp prea scurt, te poți muta la o masă de Poker unde poți să tragi de timp cât de mult se poate pentru a forța jocul să devină mai lent. Jocurile pe care ar trebui să le eviți dacă îți dorești un ritm mai lent sunt sloturile, Blackjack-ul, iar cel mai recomandat joc pentru a te putea relaxa într-un ritm mai lent este video pokerul.

Uită de sloturi

Nu ai observat încă modul în care rulează sloturile din cazino? Ai observat că tot mai mulți jucători care tind să piardă bani sunt jucători de sloturi? Comparativ cu celelalte jocuri din cazino, sloturile oferă cea mai mare margine pentru casa cazinoului. Adică un cazino face mai mulți bani din sloturi decât din alte jocuri. Iar acest lucru combinat cu faptul că rotirile se termină foarte repede, creează cea mai bună formulă pentru un joc care să îți distrugă bugetul. Rotiri rapide și cu șansă mică de câștig. De aceea ar trebui să tai sloturile de pe lista de jocuri de cazino incluse în sesiunile tale. Așa cum ți-am recomandat și în paragraful anterior, trebuie să te concentrezi pe jocuri de zaruri, ruletă sau Blackjack.

Nu rata cele mai bune oportunități

Cele mai bune oportunități vin de la jocuri unde poți să te bucuri de câștiguri, unde marginea casei nu este complet împotriva ta și unde înțelegi destul de bine jocul astfel încât să te poți bucura de o experiență alături de ceilalți jucători. Cel mai bun exemplu pentru un astfel de joc este Craps. Marginea Casei de la Craps este de doar 1.41%, lucru care îl face foarte asemănător cu cel de Baccarat.

Alt joc foarte distractiv care oferă și o margine a casei destul de mică este cel de Blackjack. Deși aici rundele se desfășoară ceva mai rapid, regulile sunt foarte simple și poți chiar să iei pauze dacă simți că jocul ți-o ia înainte.

Rămâi concentrat pe obiectivul tău

Orice cazino este construit pentru a câștiga bani, iar singura sursă de bani disponibilă se află la jucători. Deci chiar dacă sunt puțin crunt, jucătorii sunt cei care îmbogățesc cazinourile. Acesta nu este un lucru rău deoarece cazinourile oferă în schimb experiențe plăcute și posibilitatea ca jucătorii să se distreze.

Trebuie să știi de ce mergi la cazino. Vrei să câștigi zeci de mii de lei sau vrei să te distrezi? Dacă vrei să câștigi, care sunt sumele și cum vei putea să îți crești șansele de a face acest lucru? Trebuie să fii concentrat și să te gândești la scopurile tale, dar și să alegi cea mai bună metodă pentru a le atinge.

Concluzie

Care crezi că este cel mai bun sfat oferit de noi astăzi? Cum îți poți îmbunătăți mai mult sesiunile de gambling? Nu există secrete în această industrie ci doar oameni care au nevoie să se distreze, dar și jucători care caută câștiguri. Totul este la vedere și totul poate fi posibil. Fă alegerile corecte!

CONȚINUTUL EDITORIAL din acest material nu aparține publicației ZIARUL CLUJEAN. Publicația ZIARUL CLUJEAN nu recomandă servicii și nici nu garantează pentru serviciile oferite de alte entități. 
Citește și
SPUNE CE CREZI

Adresa de email nu va fi publicata