Take a fresh look at your lifestyle.

Cele mai bune strategii la pariuri sportive

0
Conținut oferit de: Partener extern.

Pariurile sportive online iau tot mai mare amploare, e un trend la modă nu doar în România, cât și în plan internațional. De ceva vreme, pariori aproape că au abandonat să-și mai facă un cont  de acordare a pariurilor sportive și s-au reorientat spre mediul online. Până la urmă, e și normal, ținând cont de faptul că pariurile pe net le oferă destul de multe avantaje. Inclusiv cel al implementării diferitelor strategii pentru pariuri sportive. 

Meciul zilei este o strategie aplicată de pariori care se concentrează mai degrabă pe calitate, nu pe calitate. Strategia este destul de clară din numele ei: pariorul alege un singur eveniment pentru ziua respectivă, pe care îl pune pe bilet. Poate părea simplu, dar intervin câteva complicații.

Atunci când sunt mii de evenimente sportive într-o singură zi, devine dificil să alegi un singur meci pentru bilet. Un prim pas ar fi însă ca pariorul să se rezume la un singur sport. De exemplu, meciul zilei din fotbal. Astfel, acesta reduce din numărul variantelor posibile, dar și stabilește un sport pe care poate să prindă experiență și să acumuleze informații. Acesta este sportul pe care îl cunoaște cel mai bine, pe care poate să-l facă și să practice și îi vine ușor să analizeze.

O a doua dificultate ar fi stabila cotei. Aici fiecare parior are propriile considerente, însă ideea ar fi că acea cotație trebuie să fie oarecum fixă. Asta înseamnă să sare de la 1.40 la cotă 3.00 pentru meciul zilei, ci trebuie să valori că nu se va rămâne în jurul unei anumite. 

Meciul zilei are multe atribute care-l recomandă pentru o strategie bună la pariuri: e un singur meci pe bilet și obligă pariorul să mizeze doar pe evenimentul pe care îl îngrijesc pe cel mai sigur. Asta după ce în prealabi a adunat suficiente informații despre meci.

HURDUBAI1

Pentru Cota 2, pariorul poate folosi un singur meci sau se poate extinde spre doua, trei sau chiar patru evenimente. Recomandat ar fi însă să nu depășească două partide pe bilet. Cota 2 este ideală pentru pariuri pentru că permite jucătorului să facă foarte ușor anumite calcule în vederea profitului. Pentru a nu fi pierdere, acesta trebuie să aibă, în medie, un câștigător din două bilete cu cotă 2. 

Această strategie se poate folosi chiar și foarte mici, dar asta înseamnă că numărul de meciuri crește și. Iar la pariuri sportive cu câte crește numărul partidelor de pe bilet, cu atât scad șansele de câștig. 

Biletul zilei conferă mai mult spațiu de decizie pariorului. Fiindcă nicio regulă din această strategie nu-l obligă la un anumit număr de meciuri pe bilet sau la anumite valori ale cotelor. Fiecare decide ce-i mai bine pentru el. Cu toate astea, la fel cum spuneam și la Cota 2, șansele mai mari de câștig sunt atunci când ai cât mai multe evenimente pe bilet. 

Strategia cu biletul zilei nu trebuie confundată cu bilete bonus dublu sau alte tipuri de bilete. Pentru această strategie e nevoie ca pariorul să-și contorizeze câștigurile și pierderile, pentru a vedea dacă a acumulat profit la sfârșitul lunii. Doar cele mai sigure meciuri ar trebui alese pe biletul zilei. 

Indiferent de strategie aleasă, fiecare parior trebuie să respecte regula aur a pariorului: aceea de a nu miza pe bilet mai mult decât permite să piardă.

Citește și
SPUNE CE CREZI

Adresa de email nu va fi publicata