Take a fresh look at your lifestyle.

Cele mai utile functii pe care trebuie sa le aiba un dezumidificator

0
Conținut oferit de: dezumidificatorelectric.ro.

Problema umiditatii ridicate din locuinta afecteaza nu doar sanatatea noastra, ci si a celor dragi noua. Indiferent de locul in care locuiesti, ai nevoie de aparate specializate pentru a scapa de problemele care pot conduce la aspecte mult mai grave pe termen lung. Atunci cand nivelul de umiditate din locuinta este unul ridicat, pe pereti apare mucegaiul, care afecteaza sistemul respirator. Fie ca vorbim despre raceli frecvente, reumatism, alergii sau alte afectiuni la nivelul aparatului respirator, toate acestea apar din cauza nivelului ridicat al umiditatii. Din fericire, la ora actuala putem utiliza aparate special concepute pentru solutionarea acestei probleme, cunoscute sub denumirea de dezumidificatoare electrice. Pe langa pret, multe alte caracteristici te ajuta sa faci alegerea ideala, intrucat gama de modele este foarte variata. Cu scopul de a veni in ajutorul tau, am pus la punct un ghid corespunzator cu cele mai utile functii pe care trebuie sa le aiba un dezumidificator!

  • Functia de auto-restart

In cazul in care apare o pana de curent, functia de auto restart pune la dispozitie posibilitatea ca dispozitivul sa pastreze setarile in memorie. Ulterior, acestea pot fi utilizate pentru ca dispozitivul sa isi reia procesul de dezumidificare atunci cand curentul electric revine.

  • Functia Turbo

Indiferent ca ai musafiri sau copiii s-au intors dintr-o excursie si vrei sa scapi repede de umezeala din camera, functia Turbo este intocmai elementul de care ai nevoie. Atunci cand este activata, aceasta elimina in timp util umezeala si te ajuta sa usuci hainele in timp record.

  • Functia de purificare a aerului

Cu ajutorul acesteia, poti curata aerul de praf si sa scapi de mirosurile neplacute. Atunci cand este integrata in dispozitivul tau, te poti bucura inclusiv de avantajele oferite de un purificator de aer, dupa cum bine spun expertii de la Dezumidificatorelectric.ro. Toate aceste lucruri se datoreaza filtrului de aer incorporat si lavabil, care contribuie activ la curatarea aerului din incapere.

  • Rezervorul de apa cu indicator

Cel mai simplu mod de a afla daca rezervorul de apa este plin sau gol este printr-un indicator de nivel apa. Acesta iti ofera un nivel mai bun de siguranta, precum si posibilitatea ca aparatul sa se opreasca in momentul in care rezervorul de colectare este plin. In doar cateva secunde, ai la dispozitie posibilitatea de a vedea toate aspectele de interes pentru tine.

  • Display LED

Citirea informatiilor necesare se face doar dintr-o singura privire. Atunci cand vrei sa achizitionezi cel mai bun dezumidificator electric, este esential sa verifici daca acesta este accesorizat cu un display LED. Mai mult decat atat, daca are un panou digital de control, este chiar si mai bine. Cu ajutorul lui, poti selecta diverse programe presetate, prin intermediul carora aparatul se poate regla luand in considerare nivelul de umiditate existent in interiorul locuintei. Astfel, poti opri si porni aparatul in mod automat, precum si cunoaste momentul in care nivelul de apa din rezervor este mult prea mare.

Opteaza pentru cel mai bun dezumidificator pentru tine, cunoscand care sunt functiile esentiale pe care un astfel de aparat ar trebui sa le aiba!

Citește și

SPUNE CE CREZI

Adresa de email nu va fi publicata