Take a fresh look at your lifestyle.

Centre de vaccinare anti-COVID-19 în județul Cluj. Unde vor funcționa

0

Mircea Abrudean, prefectul județului Cluj, a anunțat că la nivelul județului nostru vor funcționa 30 de centre de vaccinare anti-COVID-19.

Cele mai multe dintre centre vor funcționa în Cluj-Napoca, în unități medicale și săli de sport ce aparțin instituțiilor de învățământ.

Centre de vaccinare vor fi amenajate și în restul orașelor din județ, dar și în comune precum Florești, Baciu, Mociu sau Călățele.

„În Cluj-Napoca avem și CD-ul de pe Moților și ambulatoriul CFR de pe strada Câmpeni, dar vom avea și săli de sport ale unităților de învățământ, pentru că este o recomandare a celor care se ocupă la nivel național de vaccinare, să avem și structuri de acest gen care permit fluxuri mai ușor de realizat acolo, pentru că se fac din structuri modulare și permit zone de așteptare mai generoase, inclusiv înainte și după vaccinare. Vorbim de spații care trebuie să funcționeze în forma aceasta șase luni. Chiar dacă procesul de învățământ, să sperăm, va fi reluat cât mai curând, în sistemul clasic, față în față, probabil că sălile de sport nu vor fi folosite deocamdată și atunci vor putea fi utilizate ca centre de vaccinare”, a declarat pentru EBS Radio prefectul Mircea Abrudean.

Citește și

SPUNE CE CREZI

Adresa de email nu va fi publicata