Take a fresh look at your lifestyle.

Cetățenii cu spirit civic fac munca polițiștilor

0

La data de 12 martie, polițiști din cadrul Inspectoratului de Poliție Județean Cluj au identificat și reținut pentru 24 ore, un tânăr cercetat pentru săvărșirea infracţiunii de „furt calificat”.

În fapt, la data de 12 martie, în jurul orei 16:30, un bărbat din municipiul Cluj-Napoca, județul Cluj a sesizat Poliția prin apelul de urgență 112 despre faptul că a imobilizat o persoană care i-ar fi sustras un skatebord din curtea imobilului în care locuiește.

Polițiști din cadrul poliției municipiului Cluj-Napoca au intervenit imediat și au identificat persoana indicată de partea vătămată, un tânăr de 18 ani din municipiul Cluj-Napoca.

Cu ocazia cercetărilor efectuate a rezultat că acesta ar fi pătruns prin forţarea uşii de acces în curtea persoanei vătămate de unde ar fi sustras un skateboard în valoare de aproximativ 500 lei, iar proprietarul l-a urmărit și l-a prins la scurt timp.

În urma probatoriului administrat s-a propus continuarea urmăririi penale pentru comiterea infracţiunii de „furt calificat”, față de acesta fiind luată măsura reţinerii pe o perioadă de 24 ore.

Acesta urmează să fie prezentat magistraților pentru dispunerea altor măsuri.

Poliţiştii continuă cercetările pentru documentarea întregii activităţi infracţionale, sub coordonarea unităţii de parchet competente.

Citește și

SPUNE CE CREZI

Adresa de email nu va fi publicata