Take a fresh look at your lifestyle.

CFR Călători, explicație PENIBILĂ! De ce nu beneficiază și clujenii de reducerea de 50% la bilete, acordată de Valentine’s Day

0

CFR-CALATORICFR Călători s-a lăudat într-un comunicat de presă că oferă 50 % reducere la prețul biletelor cumpărate de cupluri în 14 februarie și 24, adică de Valentine’s Day și Dragobete, dar numai pentru trenurile care pleacă din București, Constanța și Brașov. Am vrut să aflăm motivul pentru care măsura nu se aplică și pentru Cluj.

Ieri, CFR Călători s-a lăudat cu reducerea prețului la bilete cu 50 %, dar numai la trenurile cu plecare dinspre și înspre București, Brașov și Constanța.

Îndrăgostiţii care vor să se plimbe la munte sau la mare în zilele de 14 şi 24 februarie pot călători cu trenul la jumătate de preţ. Reducerea se acordă doar la cumpărarea a două bilete în acelaşi tren Inter Regio şi doar la trenurile care circulă din Bucureşti spre Braşov sau Constanţa şi retur.
Biletele pot fi cumpărate doar de la casele de bilete din staţii sau agenţiile de voiaj CFR. Oferta este valabilă atât pentru călătoriile la clasa I, cât şi la clasa a II-a şi sunt acordate în limita locurilor disponibile, la următoarele trenuri:
IR 1631 Bucureşti Nord (07.00) – Braşov (09.40)
IR 1538 Braşov (20.38) – Bucureşti Nord (23.18)
IR 1581 Bucureşti Nord (07.30) – Constanţa (09.30)
IR 1588 Constanţa (19.00) – Bucureşti Nord (21.01)”, se arăta în comunicatul de presă al CFR Călători din data de 11.02.2015.

ZiarulClujean.ro a vrut să afle de ce măsura de reducere a prețului la bilete este aplicată discreționar, doar pentru trenurile care merg din și înspre București, Constanța sau Brașov. Oare la Cluj nu sunt cupluri și îndrăgostiți care s-ar plimba cu trenul Valentine’s Day și Dragobete, sau nu s-ar bucura la 50 % reducere?

CFR Călători a venit și cu o explicație, penibilă, în condițiile în care trenurile întârzie cu orele, indiferent dacă este vară sau iarnă. Reprezentanții CFR Călători spun că nu au băgat reduceri și pe trenurile care pleacă înspre și dinspre Cluj pentru că nu le pot oferi clienților servicii de calitate.

Referitor la solicitarea dumneavoastră, privind motivul pentru care pe trenurile dinspre și înspre Cluj Napoca, din data de 14 și 24 februarie, cuplurile nu beneficiază de reducere de 50 % anunțată de CFR Călători, vă transmitem următoarele:
Oferta CFR Călători construită punctual pentru de cele două zile în care se celebrează dragostea este o ofertă gândită pentru două rute pe care compania poate oferi un serviciu la standarde de calitate, așa cum intenționează în viitor să o facă pentru cât mai multe zone din România. De la București către Constanța și Brașov trenurile circulă pe o infrastructură reabilitată pe care se pot oferi servicii de calitate – viteza de până la 160 km/h şi durate reduse de parcurs, de 2 ore pentru Constanţa şi 2 ore şi 40 minute pentru Braşov.

În zona Cluj, pe magistrala 300, se desfăşoară lucrări la infrastructura feroviară, care au ca efect temporar reducerea numărului de trenuri şi micşorarea vitezei de circulaţie. Când se vor finaliza lucrările şi vom putea oferi un serviciu de calitate aşa cum ne dorim, cu siguranţă vom avea oferte tentante pentru toate segmenele de public, inclusiv şi pentru cel din zona Cluj”, se arată în răspunsul celor de la CFR Calători.

CFR Călători recunoaște că nu poate da reducere pe trenurile dinspre Cluj și înspre Cluj deoarece serviciile sunt de proastă calitate. Atunci ne întrebăm ….de ce nu oferă acele reduceri permanent pentru cei din Cluj, dacă tocmai ei spun că serviciile nu sunt de calitate?

Citește și

SPUNE CE CREZI

Adresa de email nu va fi publicata