Take a fresh look at your lifestyle.

CFR Călători, oferte de Valentine’s Day şi Dragobete

0

În luna iubirii, pentru zilele de 14 şi 24 februarie 2019, CFR Călători pune în vânzare bilete la jumătate de preţ pentru îndrăgostiţi sau parteneri de călătorie cu trenul.

Prin Drag-Oferta „Jumătate voi, jumătate noi !”, reducerea este de 50% din tariful biletului întreg şi se acordă la achiziţionarea a două bilete pentru acelaşi tren, pe aceeaşi rută, în aceeaşi zi.

Drag-Oferta pentru îndrăgostiţi este disponibilă exclusiv la casele de bilete din staţiile CFR, este valabilă la anumite trenuri (click aici) la clasa I şi clasa a II-a, nu se cumulează cu alte oferte, iar tariful de rezervare a locului se achită integral pentru fiecare călător.

Înainte de efectuarea călătoriei, rugăm pe toţi pasagerii să se asigure că au bilet, pentru evitarea taxării suplimentare în tren corespunzătoare rangului de tren şi zonei kilometrice şi/ sau suportarea costurilor amenzii conform reglementărilor în vigoare.   

Pentru informaţii actualizate despre circulaţia trenurilor, călătorii sunt rugaţi să consulte pagina de internet a companiei www.cfrcalatori.ro, să ne contacteze la numărul de telefon 021/ 9521 (pentru traficul intern) sau să se adreseze personalului nostru din staţii. 

Citește și

SPUNE CE CREZI

Adresa de email nu va fi publicata