Take a fresh look at your lifestyle.

CFR și-a încheiat socotelile în Liga Campionilor. Continuă în Liga Europa

0

Returul dintre Malmo FF și CFR Cluj s-a încheiat la egalitate (1-1) și campioana României a ieșit din cea mai importantă competiție europeană, după eșecul din tur (0-1, la Cluj). În Suedia CFR-ul a făcut un joc mult peste cel din manșa întâi, a avut și câteva ocazii bune de a marca, a reușit un gol fantastic (Djokovic, în minutul 36), dar a fost prea puțin pentru a trece de Malmo.

Suedezii au avut prima ocazie încă din minutul doi și au ratat incredibil prin Rosenberg (min. 47). Acesta a șutat violent în bara porţii lui Arlauskis. Gazdele au marcat la 10 minute de la reluare prin Traustason, un trasor ce s-a oprit doar în vinclul porții lui Arlauskis. Fără Ciprian Deac accidentat încă din prima repriză și fără Culio eliminat în minutul 76, CFR-ul nu a mai reușit nimic până la finalul partidei.

Malmo s-a calificat în turul trei preliminar al Ligii Campionilor, în vreme ce echipa din Gruia va continua în aceeași fază, dar în Liga Europa. CFR va întâlni învingătoarea dintre Alashkert, din Armenia şi Sutjeska, din Muntenegru. În tur, Alashkert s-a impus, scor 1-0, returul urmând să aibă loc joi, 2 august. Manşa I va a vea loc la 9 august, în deplasare, iar returul la 16 august, la Cluj-Napoca.

sursa foto: digisport.ro

Citește și

SPUNE CE CREZI

Adresa de email nu va fi publicata