Take a fresh look at your lifestyle.

Cine sunt prorectorii Universităţii de Medicină şi Farmacie „Iuliu Haţieganu” Cluj-Napoca

0

După alegerile pentru funcţia de rector care au avut loc la Universitatea de Medicină şi Farmacie „Iuliu Haţieganu” Cluj-Napoca şi în urma cărora prof. univ. dr. Anca Dana Buzoianu a fost aleasă să conducă instituţia, în şedinţa Senatului de la începutul acestei luni, a fost rândul noilor prorectori să fie validaţi.

Anca Buzoianu a prezentat echipa managerială cu care doreşte să contribuie la consolidarea şi dezvoltarea universităţii, prorectorii instituţiei fiind următorii:

Prof. dr. Daniel Mureşan – Prorectoratul pentru Dezvoltarea Academică şi Administraţie Universitară

Profesorul este şeful Disciplinei Obstetrică-Ginecologie I, fost prodecan al Facultăţii de Medicină şi membru în Senatul Universităţii.

Prof. dr. Carmen Mihu – Prorectoratul Didactic

Carmen Mihu este şef al disciplinei Histologie, fost prodecan al Facultăţii de Medicină şi membru în Senatul Universităţii.

Prof. dr. Mihaela Băciuţ – Prorectoratul Ştiinţific

Mihaela Băicuț îşi desfăşoară activitatea în cadrul Disciplinei Chirurgie Maxilo Facială şi Implantologie a Facultăţii de Medicină Dentară şi este membru în Senatul universitar.

Conf. dr. George Dindelegan – Prorectoratul pentru Rezidenţiat şi Cursuri Postuniversitare

George Dindelega face parte din colectivul Disciplinei Chirurgie I a Facultăţii de Medicină, este Director al Centrului de aptitudini practice şi simulare în medicină şi membru în Senatul universitar.

Prof. dr. Radu Nicolaie Oprean – Prorectoratul pentru Asigurarea Calităţii şi Relaţii Internaţionale

Radu Nicolaie Oprean este şef al disciplinei Chimie Analitică şi Analiză Instrumentală, a fost director al Şcolii Doctorale şi a fost prorector al Universităţii în perioada 2008-2012.

„Alegerea echipei de prorectori care va fi alături de mine în implementarea tuturor planurilor pe care le-am propus pentru acest mandat este un moment important al activităţii mele ca rector al Universităţii de Medicină şi Farmacie „Iuliu Haţieganu”. Dintotdeauna am fost de părere că sinergia unei echipe este cea care duce la împlinirea celor mai curajoase proiecte. Prin numirea colegilor mei prorectori, pe care vi-i prezint astăzi, mă asigur de continuitatea realizărilor importante care au făcut din instituţia noastră un etalon de profesionalism în educarea şi pregătirea studenţilor noştri” a declarat Anca Buzoianu, rector al Universităţii de Medicină şi Farmacie „Iuliu Haţieganu” Cluj-Napoca.

Membrii Senatului au votat în unanimitate numirea în funcţie a prorectorilor Universităţii de Medicină şi Farmacie „Iuliu Haţieganu” Cluj-Napoca, pentru mandatul 2020-2024.

Citește și

SPUNE CE CREZI

Adresa de email nu va fi publicata