Take a fresh look at your lifestyle.

Cine sunt tinerii uciși în accidentul rutier de la Huedin

0

Ionuț Badiu și Radu Sorcoi, de 17 și 20 de ani, ambii din Huedin, sunt cei doi tineri uciși de Simion Moldovan în accidentul rutier produs duminică dimineața lângă Huedin, la Podul Vinerii. Cei doi tineri circulau regulamentar cu un autoturism Peugeot, în momentul în care Simi Moldovan a pătruns pe contrasens cu autoturismul Audi și i-a omorât pe loc. În urma impactului extrem de violent, autoturismul Peugeot cu care circulau tinerii a fost proiectat de pe pod, la o diferență de nivel de aproximativ 20 de metri. Simion Moldovan, de 31 de ani, a decedat și el în urma accidentului rutier. Din mașina lui Simi alți doi tineri au fost răniți și transportați de urgență la spital.

Simion Moldovan este fiul actualei secretare a Poliției Huedin, cea prin mâna căreia trece calendarul datelor acțiunilor și raziilor organizate de Poliția Huedin. De aici și acuzația oamenilor din Huedin că tânărul circula băut prin oraș fără nicio grijă. Tatăl lui Simi este Simion Moldovan, fostul șef de la Cercetări Penale Huedin, în prezent avocat în oraș.

Oamenii din Huedin acuză că Simion Moldovan se bucura de protecție din partea polițiștilor din oraș și conducea sub influența băuturilor alcoolice sau a substanțelor interzise fără probleme.

Simion Moldovan a fost polițist în IPJ Cluj, dar a fost dat afară din sistem după mai multe abateri de la lege.

Cadavrele celor trei tineri au fost transportate la Institutul de Medicină Legală din Cluj-Napoca pentru necropsie. Anchetatorii vor să afle dacă în sângele celor doi șoferi se găsesc urme de consum de alcool sau substanțe interzise.

Citește și …
Alcoolemie uriașă în sângele lui Simion Moldovan, beizadeaua din Huedin care a omorât doi tineri nevinovați și a rănit alți doi

Citește și …
În ce stare sunt supraviețuitorii accidentului de la Podul Vinerii de lângă Huedin

Citește și …
VIDEO – Cine este Simion Moldovan, bărbatul care a provocat accidentul mortal de la Huedin. În vară era INERT de la droguri sau alcool
Citește și …
FOTO/VIDEO – Accident cu 3 morți și 2 răniți la Podul Vinerii, lângă Huedin

Citește și
SPUNE CE CREZI

Adresa de email nu va fi publicata