Take a fresh look at your lifestyle.

Cinema la tine acasă: Cum să-ți transformi livingul pentru o seară de film perfectă?

0
Conținut oferit de: Partener extern. 

Orice cinefil își dorește să trăiască experiența mersului la film în propria sa locuință. Transformarea camerei de zi într-un mini cinema poate fi acum posibilă cu câteva mici ajustări la aranjamentul acesteia.

Iată care sunt cei 5 pași pe care trebuie să îi urmezi pentru a te bucura de o seară de film perfectă:

1. Asigură-te că nu va pătrunde lumina

O sală de cinema presupune ca totul în jur să fie întunecat, astfel încât principala atracție să fie ecranul. Din acest motiv, atunci când pregătești seara de film, asigură-te ca draperiile tale nu lasă lumina să treacă. Mai mult, dacă se întâmplă ca acestea să fie de tipul black-out, le poți trage și pe timpul zilei pentru a păstra o temperatură scăzută în încăpere.

2. Pregătește livingul astfel încât să stai cât mai comod

Unul dintre principalele avantaje ale sălii de cinema făcute în propria casă este faptul că poți amenaja așa cum vrei tu. Așa că poți alege să vizionezi filmul de pe canapea sau poți să pui câteva perne și saltele pe jos, pentru a vă face cât mai confortabil. Totodată, recomandarea mea este să nu uiți să pui aproape și niște pături, în caz de nevoie.

3. Alege un sistem video performant

Cel mai important lucru într-o seară de film cu prietenii va fi ecranul pe care va fi proiectat filmul. Vei avea nevoie de un ecran de proiecție cu o calitate ridicată sau te poți orienta către o gamă de televizoare ultra HD 4k de la Dexo.ro, pregătite să îți ofere experiența cinematografică la tine acasă. Mai mult, asigură-te că ai un sistem de sunet surround potrivit, astfel încât să ai parte de o experiență audio impresionantă.

4. Nu uita să pregătești gustările

Popcorn dulce sau sărat, tacos,  suc sau apă, toate fac parte din experiența cinematografică. Însă, cu toate acestea, posibilitățile la tine acasă nu trebuie să fie limitate. Poți comanda pizza, paste sau chiar poți găti ceva înainte de începerea filmului. Nu uita să pui sucurile la rece sau să ai pregătite câteva cuburi de gheață.

5. Alege filmul potrivit

Comedie, thriller sau acțiune, toate sună grozav. Alegere filmului poate fi făcută în funcție de starea de spirit pe care o ai sau, dacă, poți viziona ultimele filme apărute.  Iar dacă ești nehotărât, poți scrie câteva titluri pe niște bilețele, iar mai apoi să-l extragi pe cel câștigător.

Cu prietenii, în familie sau în cuplu, serile de cinema sunt o activitate plăcută întotdeauna. Mai mult, acestea pot fi repetate și în acest mod pot deveni o tradiție.

Sursa foto: pexels.com

Citește și
SPUNE CE CREZI

Adresa de email nu va fi publicata