Take a fresh look at your lifestyle.

Clear, aplicația care șterge toate postările jenante cu tine de pe rețelele de socializare

0

clear-facebookEști în pericol să-ți pierzi locul de muncă sau l-ai pierdut din cauza unor postări jenante pe rețelele de socializare? Aplicația Clear vine în ajutorul tău. Ea șterge toate postările nepotrivite care te au drept protagonist.

Vrei să aplici pentru un loc de muncă, iar paginile de socializare sunt o carte de vizită? Nu este nicio problemă. În curând va exista o aplicaţie care va avea grijă „să facă curat”, potrivit The Independent.

„Clear” este aplicaţia care îţi şterge toate postările jenante în care apari pe site-urile de socializare. Ea a fost înfiinţată de un fost ofiţer de comunicaţii care lucra pentru Jeb Bush, care şi-a pierdut locul de muncă după o serie de tweet-uri vechi, şi care a fost, după cum spune el, „complet scos din context pentru a mă face să par ceea ce nu sunt”.

Fostul actor de comedie şi improvizaţie şi actualul proprietar al aplicaţiei, povesteşte că s-a gândit la aceasta pentru a fi folosită pe site-urile de socializare ca Facebook, Instagram sau Twitter pentru a „evita ca situaţia în care am fost eu pus, să nu se mai repete”.

„Clear” este încă în stadiul de început, dar se anunţă a fi o aplicaţie care va avea mulţi utilizatori şi care va fi „ghidat” după cuvinte cheie.

Potrivit Mashable, are capacitatea de a identifica fotografiile sau videoclipuri cu potenţial jenant.
Între timp, pentru a evita genul acesta de situaţii, fiţi atenţi la ce postaţi pe paginile de socializare!

Citește și

SPUNE CE CREZI

Adresa de email nu va fi publicata