Take a fresh look at your lifestyle.

Cluj Crusaders și-a apărat titlul de campioană naţională la fotbal american

0 1

Echipa de fotbal american, Cluj Crusaders, a câştigat și în acest an finala Campionatului Naţional RoBowl reuşind astfel, să îşi apere titlul de campioană a țării. Cluj Crusaders au ajuns în RoBowl IX în urma unor evoluții entuziasmante care i-au plasat pe primul loc în sezonul regulat, fără înfrângeri, şi au trecut fără probleme de Bucureşti Warriors, în semifinală.

La Reşiţa, în ultimul şi cel mai important meci al sezonului 2018, “cruciaţii” au reusit să se impună după o confruntare echilibrată în fața celor de la Bucureşti Rebels. Cu un început de meci greoi şi pe o ploaie torenţială, Crusaders s-a dovedit a fi mai puternică și eficientă în timp ce Bucureşti Rebels nu au arătat coeziunea necesară pentru a face față ardelenilor.

În prima parte a meciului, echipa condusă de antrenorul mexican, Rafael Ruiz, a reusit să deschidă scorul prin Laszlo Tamas care a executat un field goal de la apromaxiv 36 yarzi. Singurul touchdown al finalei a fost înscris de clujeanul George Scridon, după o pasă aruncată în adâncime de quarterback-ului Paul Cârjă. Defensiva clujenilor a blocat orice inițiativă ofensivă a adversarilor și s-a impus cu scorul de 10-0. Cluj Crusaders au patru finale câștigate și șapte prezențe din opt în finalele RoBowl.

SPUNE CE CREZI

Adresa de email nu va fi publicata