Take a fresh look at your lifestyle.

Cluj-Napoca: Artisan Infrastructure a achiziționat grupul Neverfail

0

Artisan_500x150-TransparentAplicaţia de Business Continuity şi Discovery/Service Mapping dezvoltată de Neverfail contribuie la accelerarea extinderii produsuluiCloud Architect™dezvoltat de Artisan.

AUSTIN, 12 mai 2015 – Artisan Infrastructure, liderul inovaţiilor în domeniul infrastructurii (Infrastructure-as-a-Service/IaaS) la nivel Enterprise, a achiziţionat Grupul Neverfail, furnizor de nivel mondial de aplicaţii BCDR – business continuity and application dependency / service mapping.

Combinând produsele premiate ale Neverfail cu platforma de gestionare a serviciilor în cloud dezvoltată de Artisan, Cloud Architect℠, furnizorii de servicii, ISV-uri (Independent Software Vendors), MSP-uri (Managed Service Providers), companiile mici, mijlocii şi mari au acum posibilitatea de a proiecta, dezvolta, administra şi a monitoriza soluţii destinate afacerilor în cloud precum şi protejarea serviciilor sistemelor cruciale pentru activităţile lor. Termenii tranzacţiei nu vor fi făcuţi publici.
Brian-Hierholzer-1„Am achiziţionat Neverfail, o companie cu o lungă serie de reuşite în protejarea aplicațiilor cruciale, cu obiectivul de a moderniza aplicațiile necesare în era serviciilor informatice în cloud”, a declarat Brian Hierholzer, (foto) CEO Artisan Infrastructure. „Adăugarea tehnologiei Neverfail în Cloud Architect™Disaster Recovery (DR) Cloud Solution Marketplace va oferi accesul la un serviciu de recuperare a datelor cruciale de business, pe măsură ce companiile se află în căutarea unor servicii de recuperare aproape în timp real, în condiţiile în care standardele de performanţă sunt ridicate şi pentru care securitatea şi accesul sunt de o importanţă capitală.”

Analiştii din domeniu prevăd extinderea continuă a adoptării serviciilor cloud. La începutul acestui an, compania britanică Ovum Ltd. a estimat că, până în anul 2016, la nivel mondial, peste 80% dintre companii vor utiliza IaaS, în principal în regim cloud privat. Alte companii de analiză din domeniu, dar şi fonduri de investiţii, inclusiv de la Goldman Sachs, împărtăşesc acest optimism.

În timp ce Artisan se va concentra iniţial pe dezvoltarea soluţiilor de business continuity în regim cloud oferite de Neverfail şi a prescripţiilor de servicii în Cloud Architect’s DR Cloud Solution Marketplace, va continua să îşi extindă modelul de ecosistem independent de furnizor, oferind posibilităţi de integrare a partenerilor săi din ce în ce mai numeroşi pe lista ecosistemului de Cloud Architect ISV. Baza actuală a companiei, formată din câteva sute de clienţi furnizori precum şi canalul de parteneri permit exploatarea scalabilităţii şi flexibilităţii Artisan Cloud Architect pentru a deservi nevoile clienţilor mijlocii şi SMB (Small& Medium Business).

O mare parte a angajaţilor Neverfail şi-au asumat roluri în cadrul Artisan. Achiziţia extinde astfel acoperirea globală a Artisan, care acum deţine filiale în Marea Britanie, Orientul Mijlociu şi Africa de Nord, dar şi o unitate de dezvoltare aflată în plină creştere în România.

„Ne aşteaptă o aventură captivantă, cu un număr din ce în ce mai numeros de furnizori de servicii şi companii aflate în căutarea unei surse de încredere pentru autonomie, control, securitate şi vizibilitate de înaltă performanţă în migrarea lor spre cloud”, a afirmat Hierholzer. „Abordarea noastră reprezintă legătura dintre 3rd party şi platforma noastră Cloud Architect prin care furnizorii de servicii îşi vor prezenta mai rapid pe piaţă ofertele atractive. Partenerii şi companiile au acum posibilitatea să îşi mute mai rapid cele mai vitale aplicaţii în cloud, cu un nivel ridicat de siguranţă.”

Despre Artisan Infrastructure

Artisan Infrastructure este liderul inovaţiilor în domeniul infrastructurii privind managementul aplicaţiilor în cloud şi serviciilor de cloud enterprise care permit clienţilor săi să îşi proiecteze, migreze şi să-şi gestioneze aplicaţiile şi soluţiile critice din punctul de vedere al afacerii, în cloud. Doar platforma de management în cloud a Artisan-ului, Cloud Architect , facilitează proiectarea, adaptarea şi migrarea unui număr infinit de soluţii scalabile încloud oferind autonomie, control, securitate şi vizibilitate în timp ce se administrează cele mai stricte, reglementare şi comforme servicii. Artisan deserveşte companii, MSP (Managed Service Providers), integratoare de sisteme globale, furnizori de servicii de comunicaţii, companii de telefonie, Data Centers şi furnizori independenţi de aplicaţii exclusiv prin canale de parteneri.

Sediul central al companiei este în Austin (Texas, S.U.A.), cu filiale în Chicago, Denver, Kansas City, Portland, Edinburgh, (Scoţia) şi Cluj (Romania). Artisan administrează centre de date în Statele Unite şi Europa. Pentru informaţii suplimentare despre soluţiile Artisan Cloud Architect , Neverfail TMşi Cornerstone contactaţi compania prin telefon la numărul 0264 432 777 sau prin http://www.artisaninfrastructure.com.

Persoană de contact:

Attila Vajda,
VP – Global Software Development
Artisan Infrastructure
avajda@artisaninfrastructure.com

Citește și

SPUNE CE CREZI

Adresa de email nu va fi publicata