Take a fresh look at your lifestyle.

Cluj-Napoca: Concert de colinde la Catedrala greco-catolică „Schimbarea la Față”

0

catedralaUrmând tradiția Postului Crăciunului, de a vesti bucuria Nașterii Mântuitorului, duminică 14 dec. 2014, de la ora 19,15, la Catedrala greco-catolică „Schimbarea la Față” (B-dul Eroilor nr. 10, Cluj-Napoca), este programată o Seară de Colinde.

Corul ‘Magnificat’ al catedralei dirijat de Prof. Dr. Alexandru Suciu, va susține un concert, cu participarea solistelor Alice Bacalu, Diana Tătaru, Codruța Săbău, Alexandru Suciu Jr. și Cornelia Cuteanu la pian. Vor fi ascultate îndrăgite colinde românești îmbinate armonios cu lucrări ale unor compozitori celebri.

La fel cum cetele îngerești au vestit păstorilor Nașterea Mântuitorului, cântând: ‘Mărire întru cele de sus lui Dumnezeu și pe pământ pace, între oameni bunăvoire’, se înalță azi glasul colindătorilor, aducând lumii vestea cea bună a prezenței lui Isus în ieslea sufletelor noastre.

Momentul coral reprezintă și încheierea celei de-a IX-a ediții a Festivalului de Muzică religioasă ‘Armonii Sacre’, care s-a desfășurat în perioada 15 nov. — 14 dec. 2014 și a cuprins un șir de concerte și recitaluri, cu participarea unor coruri din principalele orașe transilvane și a unor soliști de prestigiu.

Citește și

SPUNE CE CREZI

Adresa de email nu va fi publicata