Take a fresh look at your lifestyle.

Cluj-Napoca: Taxe și impozite pentru 2015. Ce surprize le-a pregătit municipalitatea clujenilor

0

taxe-si-impoziteImpozitele şi taxele locale nu vor fi majorate pentru 2015 şi vor fi păstrate la acelaşi nivel ca în acest an, ste surpriza cea mare pregătită de municipalitate.

Primăria Cluj-Napoca va acorda şi anul viitor bonificaţia de 10% clujenilor care-şi achită integral impozitele până în 31 martie 2015.

Precizăm faptul că taxele şi impozitele nu s-au majorat din 2013 (când s-au indexat impozitele faţă de 2012 cu 16%), iar această majorare s-a făcut în conformitate cu HG nr. 1309/2012.

Proiect de hotărâre privind stabilirea nivelurilor pentru valorile impozabile, impozitele şi taxele locale începând cu anul 2015 a fost pus în consultare publică pe site-ul Primăriei la secţiunea „Dezbateri publice” – http://www.primariaclujnapoca.ro/dezbateri-publice.html

Etapa consultării publice are loc în perioada 3 – 16 decembrie 2014, iar persoanele interesate pot trimite sesizările, observaţiile, punctele de vedere la adresa de email: consultarepublica@primariaclujnapoca.ro sau pot înregistra adrese scrise la Serviciul Centrul de Informare pentru Cetăţeni, str. Motilor nr.7 sau la orice primarie de cartier.

Până în prezent 77 % dintre clujeni şi 75% dintre firmele clujene şi-au achitat impozitele locale.

Citește și

SPUNE CE CREZI

Adresa de email nu va fi publicata