Take a fresh look at your lifestyle.

Cluj: Sălăjeancă cercetată penal pentru minciuni în declarații. Ce a făcut pentru iubițelul ei

0

soferitaPoliţiştii cercetează o femeie pentru mărturie mincinoasă. Aceasta este bănuită că ar fi creat un fals alibi pentru a nu fi cercetat penal concubinul său.

 La data de 13 mai, în urma investigaţiilor efectuate de poliţiştii din cadrul Poliţiei municipiului Cluj-Napoca, s-a dispus punerea în mişcarea a acţiunii penale faţă de o femeie, de 35 de ani, din orașul Jibou, pentru săvârşirea  infracţiunii  de mărturie mincinoasă.

În fapt, poliţiştii au oprit în trafic, pe Calea Dezmirului, un bărbat, de 36 de ani, care conducea pe drumurile publice unui autovehicul deşi avea o îmbibaţie alcoolică peste limita legală.

Din investigaţii a reieşit că femeia, în calitate de martor, ar fi declarat organelor judiciare că bărbatul nu s-ar fi deplasat cu vehiculul în momentul constatării abaterii rutiere, relevând o stare neconformă cu realitatea pentru a-i procura concubinului său un alibi.

În cauză, se continuă cercetările pentru documentarea întregii activităţi infracţionale, sub coordonarea unităţii de parchet competente.

Citește și

SPUNE CE CREZI

Adresa de email nu va fi publicata