Take a fresh look at your lifestyle.

Clujean arestat preventiv pentru violare de domiciliu și distrugere. E halucinant ce a făcut

0

În urma investigațiilor și a activităţilor de cercetare penală efectuate, polițiști din cadrul Politiei Municipiului Turda, Biroul de Investigații Criminale, au dispus efectuarea în continuare a urmăririi penale, față de un bărbat de 33 de ani, din comuna Mihai Viteazu, jud. Cluj, pentru săvârșirea infracțiunilor de: violare de domiciliu și distrugere, fapte prevăzute și pedepsite de Codul Penal, ambele săvârșite în stare de recidivă.  

În fapt, în noaptea de  25/26.11.2017, în jurul orei 01:00, bărbatul a pătruns fără drept în curtea imobilului unde locuia fosta soție, a escaladat zidul casei folosindu-se de o scară pliabilă din aluminiu, a urcat în podul casei construit pe schelet din lemn, unde intenționat a aprins mai multe articole de îmbrăcăminte, punând în pericol celelalte bunuri și viața ocupanților clădirii.

Bărbatul a fost prezentat judecatorului de drepturi și libertati din cadrul Judecătoriei Turda, pe numele acestuia fiind emis un mandat de arestare preventiva pe o durata de 30 de zile.

Acesta a fost depus în Centrul de Reținere și Arestare Preventivă al I.P.J Cluj.

Citește și

SPUNE CE CREZI

Adresa de email nu va fi publicata