Take a fresh look at your lifestyle.

Clujean cercetat pentru trafic de mercur. Cât voia să vândă și câți bani cerea

0

trafic-de-mercurPoliţiştii clujeni au organizat o acţiune de surprindere în flagrant delict a unui bărbat care ar fi comercializat 1,4 kg de mercur şi îl cercetează pentru trafic de substanţe toxice.

La data de 4 iunie, poliţiştii clujeni au surprins, în flagrant delict, un bărbat, de 46 de ani, din comuna Jucu, bănuit de comiterea infracţiunii de trafic de produse sau substanţe toxice.

În urma investigaţiilor, poliţiştii din cadrul Serviciului Arme, Explozivi şi Substanţe Periculoase şi Secţiei 2 Poliţie au organizat o acţiune pentru depistarea în flagrant delict a unei activităţi comerciale ilicite cu substanţe interzise.

Persoana vizată ar fi încercat să comercializeze într-o piaţă, de pe raza cartierului Mărăşti, aproximativ 1,4 kilograme de mercur contra sumei de 1.000 de lei.

Din cercetările efectuate a reieşit că  bărbatul ar fi găsit substanţa într-o pubelă de gunoi din apropierea unui complex comercial, unde acesta îşi desfăşura activitatea ca angajat al unei firme care prestează servicii de curăţenie.

Investigaţiile continuă în cauză pentru documentarea întregii activităţi infracţionale, sub coordonarea unităţii de parchet competente.

Citește și

SPUNE CE CREZI

Adresa de email nu va fi publicata