Take a fresh look at your lifestyle.

Clujean prins cu o mașină furată, fără permis și beat. Ce a pățit

0

politia-rutiera-trafic-taximestrist-accident (10)La data de 15 mai, în urma probatoriului administrat, a fost dispusă reţinerea pentru 24 de ore a unui bărbat care ar fi condus un autoturism sub influenţa băuturilor alcoolice și fără a poseda permis de conducere. Totodată, s-a stabilit că autovehiculul condus nu era în proprietatea șoferului, fiind luat din posesia proprietarului fără a avea acord în acest sens.

În fapt, la data de 15 mai, în jurul orei 02:15, poliţiştii rutieri din cadrul Poliţiei municipiului Cluj-Napoca au depistat un bărbat de 30 de ani, din localitatea Apahida, care conducea un autovehicul pe Bulevardul 21 Decembrie 1989, din municipiul Cluj-Napoca, deşi se afla sub influenţa băuturilor alcoolice şi nu poseda permis de conducere.

Totodată, s-a stabilit că bărbatul ar fi luat autovehiculul spre a-l conduce, fără încuviinţarea proprietarului.

Bărbatul  a fost condus la unitatea medicală pentru a i se recolta probe biologice în vederea stabilirii gradului de alcoolemie în sânge.

În cauză se efectuează cercetări sub aspectul săvârşirii infracţiunilor de conducerea unui vehicul sub influenţa alcoolului, conducerea unui vehicul fără permis de conducere şi furt în scop de folosinţă, fapte prevăzute şi pedepsite de Codul penal.

Citește și

SPUNE CE CREZI

Adresa de email nu va fi publicata