Take a fresh look at your lifestyle.

Clujeancă cercetată penal pentru lipsire de libertate. Soțul a reclamat-o

0

Ancuța Cuc, o femeie din Rogojel, comuna Săcuieu, și-a părăsit soțul și a plecat cu fetița alături de alt bărbat. S-a întâmplat zilele trecute, iar rudele se tem că cele două ar putea fi victimele unei rețele de trafic de persoane. Pentru că refuză să se întoarcă acasă cu fetița, dusă fără acordul tatălui, în baza unei dispoziții date de către Parchetul de pe lângă Tribunalul Cluj, polițiștii au deschis dosar penal și o cercetează pe mamă pentru lipsire de libertate, scrie INFOHuedin.ro.

În jurul orei 05:00 dimineața, o mașină înmatriculată în județul Bacău a așteptat-o pe femeie în Rogojel. Aceasta a luat-o cu ea și pe fetița de aproximativ 6 ani, fără acordul tatălui.

Polițiștii au localizat-o pe Ancuța Cuc și pe fetiță, dar și pe bărbatul cu care cele două au ajuns la Bacău. Potrivit femeii, plecarea a fost voluntară. Totuși, familia susține că fetița și mama ar putea fi în pericol.

Clujeanca l-a cunoscut pe bărbatul din Bacău prin intermediul unei rețele de socializare. Aceasta le-ar fi spus anchetatorilor că dorește să își schimbe viața.

Soțul femeii a depus plângere la Poliție, iar acum femeia este cercetată penal pentru lipsire de libertate. Bărbatul dorește să deschidă acțiune în instanță pentru a-și putea recupera fiica de la mamă.

Cei doi soți sunt căsătoriți de aproximativ 7 ani. Bărbatul nu este cunoscut în comunitate ca un om violent și nimeni nu își explică gestul femeii.

Citește și

SPUNE CE CREZI

Adresa de email nu va fi publicata