Take a fresh look at your lifestyle.

Clujeancă: Cimitirul din Mănăștur arată jalnic

0

morminte-vandalizate-in-cimitirul-din-cartierul-manastur-cluj-napoca (3)O clujeancă aduce în atenția primarului Emil Boc o problemă legată de cimitirul din Mănăștur. Maria Aurora spune că cimitirul dintre cartierele Mănăștur și Zorilor arată jalnic, este plin de gunoaie și buruieni.

Femeia a trimis sesizarea către Primăria Cluj-Napoca, dar deocamdată nu a primit răspuns. Retoric, clujeanca se întreabă de ce lucrurile nu funcționează normal în schimbul taxelor plătite.

„Va fac cunoscut faptul ca cimitirul din Manastur arata jalnic. Cred ca in acest an cei care ar trebui sa se ingrijeasca de el, au uitat sa faca acest lucru. Pe marginea aleii (unde este conducta galbena) buruienile sunt „cit casa”, ca sa nu mai zicem de gunoaie. Oare de ce este nevoie ca lucrurile sa functioneze normal, pe masura taxelor si impozitelor ce le platim…”, a scris în sesizare Maria Aurora.

Contactați telefonic, reprezentanții Primăriei Cluj-Napoca ne-au declarat că: „Se verifică aspectele sesizate și urmează, în funcție de rezultatele verificărilor, să se ia măsurile care se impun”.

Citește și

SPUNE CE CREZI

Adresa de email nu va fi publicata