Take a fresh look at your lifestyle.

Clujeancă imobilizată şi tâlhărită în plină stradă de trei tineri

0

retinutTrei tineri au fost reţinuţi 24 de ore de către poliţişti pentru tâlhărie calificată. Aceştia sunt bănuiţi că şi-ar fi însuşit o geantă, după ce ar  ameninţat şi ar fi imobilizat o femeie.

O femeie, de 40 de ani, din comuna Gilău, a sesizat Poliţia prin SNUAU 112, reclamând că ar fi fost victima unei tâlhării.

În fapt, femeia ar fi fost imobilizată de către trei persoane necunoscute, în timp ce se deplasa pe strada Republicii, din comuna Gilău. Cei trei, ar fi prins victima de haină, ar fi ameninţat-o cu pumnul, i-ar fi smuls geanta pe care o purta pe umăr şi ar fi părăsit locul faptei în fugă.

Persoana vătămată reclamă reclamă un prejudiciu de aproximativ 100 lei.

În urma investigaţiilor, poliţiştii din cadrul I.P.J. Cluj – Postul de Poliţie Comunală Gilau au depistat persoanele bănuite de comiterea faptei. S-a stabilit că ar fi vorba de trei bărbaţi cu vârste cuprinse între 16 şi 20 de ani, din comuna Gilău.

La data de 31 octombrie a.c., cei trei tineri au fost reţinuţi pentru 24 de ore, sub aspectul săvârşirii infracţiunii de „tâlhărie calificată”, faptă prevăzută de Codul penal. Totodată, faţă de aceştia s-a luat măsura controlului judiciar.

Poliţiştii continuă cercetările pentru documentarea întregii activităţi infracţionale.

Citește și

SPUNE CE CREZI

Adresa de email nu va fi publicata