Take a fresh look at your lifestyle.

Clujeanul acuzat de PEDOFILIE a rămas în libertate

0

Vasile Târb, bărbatul din Aghireșu Fabrici, acuzat de pedofilie, a rămas în libertate. Procurorul Adrian Drăgan de la Parchetul de pe lângă Judecătoria Huedin l-a plasat pe clujean sub control judiciar pentru 60 de zile. Asta înseamnă că bărbatul este liber, dar va trebui să facă vizite periodice la sediul unei unități de poliție și are unele restricții.

Citește și … Pedofilul din Aghireșu a mai rămas liber o săptămână după ce un judecător l-a trimis în arest preventiv

Între timp, reprezentanții Inspectoratului de Poliție Județean Cluj au emis primul punct de vedere oficial în acest caz. Reamintim, în cursul zilei de joi polițiștii au percheziționat apartamentul bărbatului.

„La data de 16 aprilie a.c., poliţiştii din cadrul Poliţiei oraşului Huedin, împreună cu cei de la Secţia 8 Poliţie Rurală Huedin, sub coordonarea procurorilor din cadrul Parchetului de pe lângă Judecătoria Huedin, au desfăşurat o percheziţie la domiciliul unui bărbat de 52 de ani, din comuna Aghireşu, judeţul Cluj. Acesta este bănuit de săvârşirea infracţiunilor de coruperea sexuală a minorilor și act sexual cu minori, în formă continuată.
Cu ocazia percheziției, au fost identificate și ridicate înscrisuri, fotografii, memory stick-uri, laptop-uri și alte medii de stocare care vor fi analizate și expertizate în vederea probării întregii activități infracționale.
Cel în cauză este bănuit că, în mod repetat, ar fi atras în locuinţa sa minori cu vârste cuprinse între 10 şi 17 ani, cu care ar fi întreţinut relaţii sexuale.
În urma probatoriului administrat, magistrații au dispus măsura controlului judiciar pentru o perioadă de 60 de zile față de bărbat.
Se continuă cercetările pentru stabilirea întregii activități infracționale a bărbatului și luarea măsurilor legale față de acesta”
, se arată într-o informare a IPJ Cluj.

Citește și … Pedofilul din Aghireșu, ARESTAT preventiv. Motivul pentru care s-a luat această măsură la o lună de la percheziții

Citește și … EXCLUSIV – VIDEO – Clujean acuzat de PEDOFILIE, săltat de polițiști în JOIA MARE! În urmă cu două săptămâni a scăpat ca prin urechile acului

Citește și
SPUNE CE CREZI

Adresa de email nu va fi publicata