Take a fresh look at your lifestyle.

Clujeanul dat dispărut joi a fost găsit înecat. Informații primare din anchetă

0

Emil Abrudan, în vârstă de 90 de ani, din Cluj-Napoca, dat dispărut în cursul zilei de 3 decembrie, a fost găsit în dimineața zilei de 4 decembrie înecat. Cadavrul bărbatului plutea pe Someșul Mic, în cartierul clujean Grigorescu. Clujeanul a fost dat dispărut de către familie în 25 noiembrie. Poliția a anunțat dispariția bărbatului în 3 decembrie.

Descoperirea a fost făcută de către trecători. La locul indicat au intervenit pompierii cu o barcă, un echipaj medical și polițiștii.

Pompierii au scos cadavrul bărbatului din apă și la o primă evaluare nu prezenta semne de violență. Nu s-au putut aplica manevre de resuscitare și asta pentru că se instalase rigiditatea cadaverică, semn că bărbatul era decedat de mai mult timp.

Potrivit primelor informații, clujeanul se afla într-o depresie cauzată de starea precară de sănătate a soției sale. Este posibil, spun anchetatorii, ca bărbatul să se fi sinucis pentru că nu putea face față situației în care se afla.

„La data de 4 decembrie a.c., în jurul orei 10.00, polițiștii din cadrul Poliției municipiului Cluj-Napoca – Secţia 4 Poliţie au fost sesizați cu privire la faptul că, pe malul râului Someş, a fost găsită o persoană decedată. În urma sesizării polițiștii s-au deplasat la fața locului, ocazie cu care au identificat persoana, respectiv un bărbat de 90 de ani, din municipiul Cluj-Napoca. La data de 25 noiembrie a.c., polițiștii au fost sesizați cu privire la faptul că acesta a părăsit locuința de domiciliu, însă nu s-a mai întors. În cauză se efectuează cercetări pentru stabilirea împrejurărilor în care s-a produs evenimentul, fiind întocmit dosar penal sub aspectul săvârșirii infracțiunii de ucidere din culpă, faptă prevăzută și pedepsită de Codul penal”, se arată într-o informare a Inspectoratului de Poliție Județean Cluj.

Citește și

SPUNE CE CREZI

Adresa de email nu va fi publicata