Take a fresh look at your lifestyle.

Clujeni fără permis de conducere, în trafic fără griji. Acum au dosar penal

0

permis-de-conducerePoliţiştii rutieri au fost prezenţi şi ieri pe drumurile publice pentru a preveni producerea de accidente de circulaţie, acţionând ferm împotriva abaterilor depistate. Ieri, au fost opriţi în trafic doi conducători auto, care nu aveau permise de conducere.

Poliţiştii rutieri care acţionau pe principalele drumuri din judeţul Cluj pentru a preveni producerea de accidente de circulaţie, au identificat, în trafic, doi conducători auto care nu aveau dreptul de a conduce.

Un bărbat, de 22 de ani, din Huedin, a fost depistat în jurul orei 01:50,  în timp ce conducea un autoturism pe DN 1G,  pe raza localităţii de domiciliu, deşi avea suspendat dreptul de a conduce.

În jurul orei 18:15, poliţiştii au depistat un conducător auto, 36 de ani, din Aghireşu,  care se deplasa cu un moped pe  DC 140, pe ruta Aghireşu Fabrici – Bagara, fără a avea permis de conducere.

Cercetările continuă faţă de cei doi sub aspectul săvârşirii infracţiunii de conducerea unui vehicul fără permis de conducere,  faptă prevăzută şi pedepsită de Codul penal.

Citește și

SPUNE CE CREZI

Adresa de email nu va fi publicata