Take a fresh look at your lifestyle.

Clujeni reținuți pentru că au rupt în bătaie un bărbat

0
foto arhiva: iasiciteste.ro
foto arhiva: iasiciteste.ro

Poliţiştii au identificat şi reţinut, pentru 24 de ore, doi bărbaţi, suspectaţi că ar fi agresat o persoană pe o stradă din municipiul Dej.

La data de 6 ianuarie, poliţiştii din cadrul Poliţiei municipiului Dej au reţinut, pentru 24 de ore, doi bărbaţi pentru comiterea infracţiunilor de lovire sau alte violenţe şi tulburarea ordinii şi liniştii publice.

Din cercetările efectuate de poliţişti a reieşit că, în noaptea de 27/28.12.2014, cei doi, de 29, respectiv de 31 de ani, din Dej, ar fi cauzat vătămări corporale unui bărbat, de 48 de ani, care se deplasa pe strada Avram Iancu, din municipiul Dej.

În urma investigaţiilor medicale s-a stabilit că pentru vindecarea  leziunilor suferite victima necesită 60-65 de zile de îngrijiri medicale.

Faţă de cei doi bărbaţi s-a luat măsura reţinerii pentru pentru 24 de ore sub aspectul comiterii infracţiunilor de „lovire sau alte violenţe” şi „tulburarea ordinii şi liniştii publice”, fapte prevăzute de Codul penal.

Poliţiştii continuă cercetările pentru documentarea întregii activităţi infracţionale, sub coordonarea Parchetului de pe lângă Judecătoria Dej.

foto: arhivă

Citește și

SPUNE CE CREZI

Adresa de email nu va fi publicata