Take a fresh look at your lifestyle.

VIDEO – Clujenii sunt UNIȚI! Olguța Vasilescu de la PSD a reușit să scoată doar 600 de oameni în stradă la Craiova. În capitala Ardealului au fost peste 15.000!

3

olguta-vasilescuOlguța Vasilescu, primărița PSD de la Craiova, cea care se bătea cu pumnul în piept că ea poate mobiliza oamenii, a demonstrat ce poate face. În timp ce la Cluj erau 15.000 de oameni pe străzi, din spirit civic față de românii din diaspora care nu au putut vota, la Craiova au ieșit doar 600.

La Craiova, fieful vicepreședintelui PSD Lia Olguța Vasilescu, 600 de persoane au scandat împotriva lui Ponta, un număr aproximativ egal cu cel al simpatizanților social-democrați prezenți pe străzile municipiului.

Aceasta deși săptămâna trecută, Vasilescu anunța, făcând referire la protestul de la Cluj, că e capabilă să strângă 20 de mii de oameni fără probleme, potrivit citynews.ro.

”Toate televiziunile sunt in delir ca au iesit 2000 de insi in strada. Asa si? Maine suntem capabili sa strangem 20.000, fara probleme, doar la Craiova. O facem si noi? Facem razboi civil sau il convinge cineva pe mutu ala sa iasa la dezbatere, sa il vada lumea ce are in cap?”, a fost postarea acesteia pe Facebook, doar că cei 20.000 nu au ieșit spre disperarea PSD-istei.

O serie de mitinguri de solidaritate cu românii din străinătate, dar și împotriva lui Victor Ponta, au fost organizate vineri seara în mai multe orașe importante din țară, printre care Cluj-Napoca, București, Timișoara, Bacău, Brașov, Sibiu sau Craiova.

Craiovenii s-au unit și votează Klaus Iohannis!

foto: pressalert.ro

Citește și
3 Comentarii
 1. gruia spune

  C***A dreaq!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!

  1. Anca spune

   Curat C***A ! Soferii de tir stiu de ce!

 2. marin spune

  Poate ca daca duduia asta l-ar fi platit pe fiecare cu o partida de amor s-ar fi strins mai multi pomanagii

SPUNE CE CREZI

Adresa de email nu va fi publicata