Take a fresh look at your lifestyle.

Clujul are, oficial, un nou subprefect

0

Vineri, 8 martie 2019, în Sala mare a Palatului Administrativ, a avut loc ceremonia de învestire în funcția de subprefect a lui Ioan Alin Danci. Evenimentul s-a desfășurat în prezența lui Adrian Petcu, secretar de stat pentru Relația cu Instituțiile Prefectului în cadrul Ministerului Afacerilor Interne. După ce Györke Zoltán a fost eliberat din funcție, fără nicio explicație oficială, Ioan-Alin Danci devine noul subprefect al județului Cluj.

Ioan Alin Danci a fost numit în funcţia de subprefect al judeţului Cluj prin Hotărârea Guvernului României nr. 105 din 27 februarie 2019, publicată în Monitorul Oficial al României, Partea I, nr. 173/5.III.2019.

Voi face echipă bună cu domnul prefect și o să folosesc experiența pe care am dobândit-o în activitatea desfășurată în administrația publică, respectiv în cadrul Consiliului Județean Cluj, pentru a aduce un plus de valoare județului Cluj și instituției prefectului. Îmi doresc ca împreună cu serviciile deconcentrate să avem o relație fructuoasă care vine în sprijinul cetățeanului”, a declarat subprefectul Danci.

loading...
Citește și

SPUNE CE CREZI

Adresa de email nu va fi publicata