Take a fresh look at your lifestyle.

Cluj/VIDEO – Percheziții de amploare la o rețea de hoți din locuințe! Află ce au găsit oamenii legii

0

perchezitiiPoliţiştii din Cluj au efectuat percheziţii domiciliare la persoane bănuite că au sustras bunuri din mai multe locuinţe, cauzând un prejudiciu de peste 150.000 de lei. 4 bărbaţi au fost reţinuţi pentru comiterea infracţiunii de furt calificat.

poliţiştii din cadrul Poliţiei Municipiului Cluj-Napoca – Secţia 7 Poliţie, cu sprijinul celor din cadrul Secţiei 2 Poliţie, au efectuat 5 percheziţii domiciliare, la persoane bănuite de furturi din locuinţe.

La activităţi au participat şi poliţişti de la Serviciul pentru Acţiuni Speciale din cadrul Inspectoratului de Poliție Județean Cluj.

Din cercetări a reieşit că, în cursul lunii octombrie, cei în cauză ar fi pătruns, prin escaladarea gardului şi forţarea geamurilor, în trei locuinţe de pe raza municipiului Cluj-Napoca, de unde ar fi sustras laptopuri, bijuterii, 30.000 de euro şi alte sume de bani, în lei, forinţi şi dolari, ceasuri şi telefoane mobile, cauzând un prejudiciu de peste 150.000 de lei.

În cadrul percheziţiilor, poliţiştii au identificat 8 dintre ceasurile sustrase, telefoane mobile şi peste 3.000 de lei.

În urma administrării probatoriului, 4 bărbaţi, cu vârste cuprinse între 20 şi 31 de ani, din Cluj-Napoca, au fost reţinuţi pentru 24 de ore, sub aspectul comiterii infracţiunii de furt calificat, urmând a fi prezentaţi magistraţilor, cu propunere de arestare preventivă.

Activitatea a beneficiat de suportul de specialitate al Direcţiei Operaţiuni Speciale din cadrul I.G.P.R..

Poliţiştii clujeni continuă cercetările pentru documentarea întregii activităţi infracţionale, sub coordonarea unităţii de parchet competente.

Citește și

SPUNE CE CREZI

Adresa de email nu va fi publicata