Take a fresh look at your lifestyle.

COD GALBEN de ninsori și vânt. Vizat este și județul Cluj

0

Administraţia Naţională de Meteorologie a emis, luni dimineața, o avertizare cod galben de ninsori pentru 24 de județe, inclusiv Cluj. În avertizare, specialiștii menționează că sunt așteptate precipitații în general moderate cantitativ și intensificări temporare ale vântului.

Avertizarea cod galben de fenomene meteo intră în vigoare în 11 februarie la ora 20:00 și expiră în 13 februarie la ora 10:00.

„În intervalul menționat, în majoritatea regiunilor temporar vor fi precipitații și local se vor acumula cantități cuprinse între 10 și 20 l/mp. La munte, în Transilvania, în jumătatea de nord a Moldovei și în Maramureș vor fi mai ales ninsori și lapoviță și se va depune strat de zăpadă. În Banat precipitațiile vor fi mixte, iar în Oltenia și Muntenia vor predomina ploile până marți seara (12 februarie) apoi vor fi mai ales ninsori. Temporar vântul va avea intensificări în cea mai mare parte a țării, cu viteze cuprinse în general între 45 și 55 km/h, dar mai ales la munte, în vestul și sudul Olteniei și în sud-vestul Munteniei, unde pe parcursul zilei de marți (12 februarie) rafalele vor fi în jurul a 60…70 km/h.”, se arată în avertizarea ANM.

Citește și

SPUNE CE CREZI

Adresa de email nu va fi publicata