Take a fresh look at your lifestyle.

Cod portocaliu de vreme severă în Irlanda

0

Ministerul Afacerilor Externe informează cetăţenii români care se află, tranzitează sau intenţionează să călătorească în Irlanda că Serviciul local de Meteorologie a emis un cod portocaliu de vânt puternic pentru regiunile Donegal, Leitrim, Mayo şi Sligo şi un cod galben de vânt puternic pentru celelalte regiuni ale ţării.

Vântul va atinge viteze medii de 50-65 km/h, cu unele rafale severe de până la 110-130 km/h. Cele mai mari intensificări ale vântului se vor produce în zonele de coastă expuse, unde pot genera valuri foarte mari, precum şi inundaţii de coastă. Informaţii actualizate pot fi regăsite pe site-ul Serviciului de Meteorologie irlandez, la adresa web: https://www.met.ie/warnings.

Până în prezent, aeroportul Dublin nu a emis avertizări cu privire la posibile perturbări ale zborurilor. Cetăţenii români care călătoresc înspre sau dinspre Irlanda, pot verifica actualizările disponibile pe site-ul aeroportului, la adresa web: https://www.dublinairport.com/latest-news.

Cetăţenii români pot solicita asistenţă consulară la numerele de telefon ale Ambasadei României la Dublin: +35316681150; +35316674318; +35316674325, apelurile fiind redirecţionate către Centrul de Contact şi Suport al Cetăţenilor Români din Străinătate (CCSCRS) şi preluate de către operatorii Call Center în regim de permanenţă. De asemenea, cetăţenii români care se confruntă cu o situaţie dificilă, specială, cu caracter de urgenţă, au la dispoziţie şi telefonul de permanenţă al misiunii diplomatice a României în Irlanda: +353864684351.

loading...
Citește și

SPUNE CE CREZI

Adresa de email nu va fi publicata