Take a fresh look at your lifestyle.

The Color Run Night, sâmbătă, în Cluj-Napoca. Restricții de circulație

0

the-color-run-nightCu ocazia organizării manifestării ”The Color Run” care va avea loc mâine, 27 august 2016, vor fi impuse restricții de circulație între orele 18.00-23.00 pe următoarele străzi:

Piața Unirii (laturile de vest și de nord) – strada Iuliu Maniu – strada Baba Novac – strada M. Kogălniceanu – strada Potaisa – strada M. Klein – strada Napoca – strada S. Micu –strada I. Bob – strada I. Rațiu.

DESPRE THE COLOR RUN
Tone de pudră fluorescentă, valuri de muzică electronică şi accesorii „Glow in the dark!”, toate acestea îţi vor oferi o experienţă de neuitat în seara zilei de sâmbătă, 27 august, la Cluj-Napoca. Totul începe cu o alergare uşoară şi se termină cu un party de zile mari, în centrul orașului.

Axată mai puţin pe timpii de alergare şi mai mult pe distracţia nebună, The Color Run™ este o cursă necronometrată, de 5 kilometri, în cadrul căreia mii de participanţi sunt vopsiţi din cap până-n picioare în diverse culori, la finalul fiecărui kilometru parcurs.

Toţi participanţii primesc un kit de participare în ediţie limitată: tricou fluorescent, lanternă frontală cu lumina UV, 2 tatuaje temporare şi un plic de pudra fluorescentă.

Distracţia continuă şi după încheierea cursei, cu un uriaş festival unde este folosită pudră colorată din belşug, pentru o explozie de fericire şi experienţe memorabile, fără a mai pune la socoteală milioanele de combinaţii de culori intense.

loading...
Citește și

SPUNE CE CREZI

Adresa de email nu va fi publicata