Take a fresh look at your lifestyle.

Comercianți de petarde, prinși în Piața Mihai Viteazu! Aveau un întreg arsenal la ei

0

petardePoliţiştii au depistat un bărbat, suspectat de comercializare ilegală de articole pirotehnice, în urma unei acţiuni desfăşurate pe raza municipiului Cluj-Napoca.

La data de 3 decembrie, poliţiştii din cadrul Inspectoratului de Poliţie Judeţean Cluj – Serviciul Arme, Explozivi Şi Substanţe Periculoase au acţionat pentru prevenirea, identificarea şi combaterea ilegalităţilor în ceea ce priveşte deţinerea, comercializarea, importul, depozitarea si folosirea articolelor pirotehnice.

În acest context, în Piaţa Mihai Viteazu, din Cluj-Napoca, a fost depistat un bărbat, de 35 de ani, din Cluj-Napoca, care comercializa, fără drept, articole pirotehnice din categoria 2.

În cauză s-a întocmit dosar penal pentru săvârsirea infracţiunii de ,,efectuare de operaţiuni cu articole pirotehnice fără drept”, faptă prevăzută şi pedepsită Legea 126/1995 privind regimul materiilor explozive. Totodată, s-a dispus ridicarea celor 300 de bucăţi de articole pirotehnice deţinute de comerciant.

Poliţiştii vor continua acţiunile pentru a preveni evenimentele negative generate de nerespectarea legislaţiei privind obiectele pirotehnice.

Citește și
SPUNE CE CREZI

Adresa de email nu va fi publicata