Take a fresh look at your lifestyle.

Compensarea preţului carburanţilor ar putea fi eliminată. Ciucă: Prețurile au scăzut

0

Şefului Guvernului, Nicolae Ciucă, a anunţat că la finalul lunii septembrie se va face o analiză a efectelor compensării preţului carburanţilor şi Guvernul urmează să decidă dacă o menţine sau nu.

Compensarea cu 50 de bani a preţului carburanţilor, introdusă la 1 iulie 2022, ar putea fi eliminată din septembrie, a anunţat premierul Nicolae Ciucă.

„Ne aflăm deja la jumătatea intervalului de timp prin care am asigurat acea decizie de compensare a creșterii prețului la carburanți și putem să identificăm faptul că încă din momentul în care s-a luat această decizie prețul la carburant a scăzut. La sfârșitul lunii septembrie vom avea evaluarea completă a măsurii pe care am luat-o la nivelul Guvernului, măsură care a fost foarte bună în sensul că am putut vedea cu toții impactul pe care l-a produs în reglarea prețurilor la carburanți”, a declarat premierul Nicolae Ciucă, miercuri.

Premierul s-a referit la măsura de compensare voluntară cu 50 de bani a prețurilor la pompă la carburanți, introdusă în data de 1 iulie.

Citește și
SPUNE CE CREZI

Adresa de email nu va fi publicata