Take a fresh look at your lifestyle.

Comunicat Finanțe Cluj

0

În perioada 24-26 mai 2017, pentru evitarea aglomeraţiei la casieriile situate în P-ţa Avram-Iancu nr. 19, contribuabilii persoane juridice din municipiul Cluj-Napoca îşi pot achita în numerar obligaţiile fiscale şi la sediul trezoreriei municipiului Cluj-Napoca de pe strada Regele Ferdinand nr. 8 după următorul program:

24 mai 2017               8,30-18,30

    25, 26 mai  2017        8,30-16,30

În vederea evitării aglomeraţiilor rugăm contribuabilii, în măsura în care acest lucru e posibil, să-şi achite obligaţiile fiscale înainte de scadenţă sau să utilizeze şi alte modalităţi de plată care le sunt puse la dispoziţie.

Informăm contribuabilii interesaţi modalităţile de plată pe care le au la dispoziţie pentru achitarea obligaţiilor fiscale:

  1. Prin virament bancar cu ordin de plată la banca unde contribuabilul îşi are contul deschis;
  2. Persoanele fizice pot achita din contul propriu deschis la următoarele instituţii de credit: BCR, CEC, Banca Comercială Feroviară, Idea Bank, Raiffeisen Bank impozite, contribuţii sau alte sume datorate bugetului consolidat fără perceperea de comisioane bancare utilizând aplicaţia pentru prelucrarea asistată, validarea şi listarea ordinelor de plată pentru trezoreria statului-cont tranzitoriu care poate fi descărcată de la adresa http://statistic/10/anaf/AsistentaContribuabili_r/programeutile/programe_OPFV.htm;
  3. prin mandat poştal de la orice  oficiu poştal;
  4. persoanele fizice pot apela la plata online cu ajutorul cardului bancar, prin Sistemul Național Electronic de Plăți (www.ghiseul.ro);
  5. plata prin card bancar, la persoanele fizice, apelând la casieriile trezoreriei;
  6. Plata în numerar la casieriile unităţilor de trezorerie

COMPARTIMENTUL COMUNICARE, RELAŢII PUBLICE ŞI MASS-MEDIA

Citește și

SPUNE CE CREZI

Adresa de email nu va fi publicata