Take a fresh look at your lifestyle.

Control de amploare a inspectorilor D.S.V. şi a poliţiştilor clujeni! Ce au verificat

0

OLYMPUS DIGITAL CAMERA

Poliţişti din cadrul Serviciului de Ordine Publică şi din cadrul Secţiei 7 Poliţie Rurală Gherla, împreună cu specialişti D.S.V.S.A. Cluj, au acţionat pe raza comunei Fizeşu Gherlii pentru prevenirea şi combaterea furturilor de animale, precum şi pentru monitorizarea mişcării animalelor, în scopul preîntâmpinării extinderii bolii „Bluetongue”  pe raza judeţului Cluj.

La data de 15 septembrie, între orele 09:00 – 15:00,  au fost verificate peste 450 de capete taurine, ovine, caprine, fiind aplicate sancţiuni în valoare de circa 2.500 de lei la H.G. 984/2005 privind stabilirea şi sancţionarea contravenţiilor la normele sanitare veterinare şi pentru siguranţa alimentelor.

În continuare se vor efectua verificări cu privire la seriile de crotalii identificate în teren şi datele existente în baza de date A.N.S.V.S.A, cât şi cu privire la legalitatea solicitării şi obţinerii de fonduri de sprijin pentru proprietarii de terenuri şi animale.

„Acţiunea s-a desfăşurat în baza protocolului de colaborare încheiat între Inspectoratul de Poliţie Judeţean Cluj,  Direcţia Sanitar Veterinară şi pentru Siguranţa Alimentelor Cluj şi Oficiul pentru Ameliorare şi Reproducţie în Zootehnie Cluj”, potrivit IPJ Cluj.

loading...
Citește și

SPUNE CE CREZI

Adresa de email nu va fi publicata