Take a fresh look at your lifestyle.

CORONAVIRUS Cluj, peste 260 de sancţiuni, într-o singură zi, în valoare de aproximativ 320.000 de lei

0

În cursul zilei de ieri, 25 martie, forţele de ordine au acţionat integrat pe raza județului Cluj, în echipaje mixte, pentru impunerea normelor legale instituite pe perioada stării de urgenţă.

Astfel, în ultimele 24 de ore, 690 de poliţişti, jandarmi, poliţişti locali şi militari au desfășurat misiuni specifice în contextul prevenirii și combaterii răspândirii COVID-19.

Autorităţile au verificat modul de respectare a măsurii de izolare în cazul a peste 859 de persoane, iar 139 de societăți comerciale au fost controlate din perspectiva respectării interdicţiilor instituite.

De asemenea, având în vedere faptul că începând cu ziua de ieri au intrat în vigoare prevederile Ordonanţei Militare numărul 3/2020, au fost desfăşurate activităţi pentru punerea în aplicare a restricțiilor privind circulaţia persoanelor.

Pentru nerespectarea măsurilor privind restricționarea circulației conform Ordonanței Militare numărul 3, forțele de ordine au aplicat peste 260 de sancţiuni contravenţionale în valoare de aproximativ 320.000 de lei.

Principalele motive de sancționare au fost lipsa documentelor justificative, la deplasare, prevăzute de legile în vigoare.

Citește și … Alte modele de declarație pe proprie răspundere și de la angajator. Descarcă noile modele de aici!

Citește și

SPUNE CE CREZI

Adresa de email nu va fi publicata