Take a fresh look at your lifestyle.

COVID-19 în IPJ Cluj. Polițiști de la „birouri” infectați cu coronavirus

0

În cadrul Inspectoratului de Poliție Județean Cluj au fost confirmate 14 cazuri de îmbolnăviri în rândul polițiștilor. Este vorba despre lucrători care își desfășoară activitatea în birourile din sediul principal al IPJ Cluj. Peste 60 de angajați ai IPJ Cluj au fost testați.

Conducerea Inspectoratului a dispus, pe lângă măsurile zilnice de protecție sanitară, aplicarea unor măsuri suplimentare de dezinfectare a spațiilor de lucru, în vederea prevenirii și limitării răspândirii virusului Covid-19.

De asemenea, în acest context, în cadrul Direcției de Sănătate Publică este desfășurată o anchetă epidemiologică.

Citește și … FOTO – Oamenii legii n-au respectat regulile. Cum s-au infectat angajații IPJ Cluj cu coronavirus și cine sunt vinovații. TENTATIVĂ de mușamalizare din partea conducerii?

„Facem precizarea că adjunctul Inspectoratului de Poliție Județean Cluj nu este infectat cu virusul Covid-19 și informăm că, niciun reprezentant al sindicatului care a transmis această informație, nu ne-a contactat pentru a afla adevărul. Asigurăm cetățenii că Inspectoratul de Poliție Județean Cluj are capacitatea de a aplica măsurile dispuse conform competenței, astfel încât comunitatea să fie în siguranță”, se arată într-un comunicat emis de IPJ Cluj.

Citește și

SPUNE CE CREZI

Adresa de email nu va fi publicata