Take a fresh look at your lifestyle.

COVID-19 în Primăria Cluj-Napoca

0

Un angajat al Primăriei Cluj-Napoca, cu ocazia efectuării testării COVID-19 în vederea plecării în concediu în străinătate, a fost depistat pozitiv, complet asimptomatic.

În urma anchetei epidemiologice efectuate s-a stabilit că nu este nevoie de alte testări suplimentare în Primăria Cluj-Napoca întrucât angajata se afla singură în birou, celelalte două colege aflându-se în concediu de odihnă.

„De asemenea, Primăria Cluj-Napoca realizează săptămânal dezinfectarea birourilor și a spațiilor publice, iar purtarea măștii în instituție este obligatorie, conform legii. Angajata urmează recomandările medicale și nu se află la serviciu”, se arată într-o informare a Primăriei Cluj-Napoca.

Deputatul USR – Emanuel Ungureanu sugerează, într-o postare pe Facebook, că situația ar fi alta în Primăria Cluj-Napoca.

„Transmit public DSP Cluj îndemnul să facă URGENT anchetă epidemiologică în primăria Cluj-Napoca și să depisteze imediat alte cazuri de infectare pentru a nu risca viața funcționarilor din primărie și nici a cetățenilor care intră în contact cu aceștia. Nu este loc de MUȘAMALIZARE!”, se arată în postarea lui Ungureanu.

Citește și

SPUNE CE CREZI

Adresa de email nu va fi publicata